2777
2789
عنوان

من واقعا از ازدواج میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 54 پست
وای که چقدر شما حق نواختی آخه من الان مشکل خاصی ندارم برا چی باید یدونه ازینا رو بیارم ور دل خودم قی ...

باور کن منم همینجوری بودم فقط برای اینکه بتونم ازخونمون برم و حرف مردم واین چیزا ازدواج کردم وگرنه ازدواج نمیکردم‌‌‌...میدونی شوهرخودم سه چهار مورد ازاینایی که گفتمو داره متاسفانه حالا نمیگم کدوماش ولی این اون چیزی نبود که من تو تصوراتم بود واقعا زندگی تقدیر غافلگیرم کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن منم همینجوری بودم فقط برای اینکه بتونم ازخونمون برم و حرف مردم واین چیزا ازدواج کردم وگرنه ا ...

اخه من شرایط خونمون هم خوبه واقعا دلیلی برای فرار نمیبینم

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
اخه من شرایط خونمون هم خوبه واقعا دلیلی برای فرار نمیبینم

پس جوری زندگی کن که دوس داری عزیزدلم😍هرکسی باید اونجوری که حال دلش خوبه زندگی کنه تو همینجوری اگه خوشبختی مجبور نیستی ازدواج کنی

پس جوری زندگی کن که دوس داری عزیزدلم😍هرکسی باید اونجوری که حال دلش خوبه زندگی کنه تو همینجوری اگه خ ...

ممنونم ازتون 🩷🩷🩷

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
دختر هنوز که چیزی نشده.جوش چیو میزنیفوقش میگی نه.تمام شد رفت.

میگم دیگ 

مغز من همش دوست داره نگرانی الکی درست کنه 😂😂