2777
2789
عنوان

من واقعا از ازدواج میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 54 پست
دخترر بیخیالللل رها کن به وقتش باهاش اوکی میشی چرا خودتو از الان درگیر میکنی

مغز بنده به تفکر دادن درباره چیزهایی که قرار نیست هیچوقت اتفاق بیوفته علاقه خاصی داره

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میترسمپسرای الان هول خائن و خسیس و گشنه شدن

برا همین ازشون بدم میاد

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
دخترم چرا خودتو شکنجه می‌کنی اونجا که گفتی بدن پر پشم من خندیدم😂 خواستگار بیاد که بلافاصله عقدت نمی ...

اصلا دوست ندارم به مرحله دیت برسه همون اول میگم ن 🤣

شوهر من نه هوله نه خائنه نه خسیس ولی تا دلت بخواد عصبیییییی کاش اونایی که تومیگی بود

خب همون 

بالاخره یه ایرادی از تو ابن مردای عنچوچک پیدا میشه

۱۸

خب این حست طبیعیه بری جلوتر بهتر میشی غصه نخور

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اصلا دوست ندارم به مرحله دیت برسه همون اول میگم ن 🤣

خب اشتباه می‌کنی 

شاید یه آدم خیلی فوق‌العاده دیدی 

همون که میگی با یکی دوست باشم فکر می‌کنی خدا از بهشت برات دوست پسر نازل می‌کنه؟ 

بالاخره یه جا پیشنهاد میگیری دیگه 

زندگیتو بکن ازدواج جز درد و سختی و چالش و دعوا و اعصاب خوردی چیزی نداره درس بخون برو سرکار مستقل شو ...

این دقیقا چیزی هست که خودم میخوام 

ولی میترسم خانواده موافق نباشن