2777
2789
عنوان

سرویس بهداشتی و حموم رو با چی برق میندازین

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 35 پست

ی پودرایی بودن قبلا 

من از اونا میزدم عالی بودن

ولی خیلی وقته دیگه مخریدم نمیدونم هست هنوز یا نه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

جوهر نمک برای کف و روشویی و سنگ دستشویی و توالت فرنگیوایتکس برای شیر الاتمارکش هم فرقی نمیکنه

منم ی سری جوهر‌نمک ریختم رو شیرالات  گفتم برق میندازه کل رنگشو برد خیلی عصابم خورد شد 

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکیب تاید و وایتکس برای هر ماهسالی سه بار هم تیرک ولی همه درزا رو برد دوباره اوکی کردیمبرادر شوهرم ...

ای وای

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
ی پودرایی بودن قبلا من از اونا میزدم عالی بودنولی خیلی وقته دیگه مخریدم نمیدونم هست هنوز یا نه

رخشا رو میگی

رخشا رو میگی

اره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

من خنگ اومدم تو ماشین ظرفشویی رو با جوهر نمک شستم.. فک کردم برق میفته.. واااای فاتحه استیلش خونده سد.. اونقدر داخلش زشت و بدرنگ و بد رو شده که روم نمیشه جلو مهمون در ماشین رو باز کنم

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
من خنگ اومدم تو ماشین ظرفشویی رو با جوهر نمک شستم.. فک کردم برق میفته.. واااای فاتحه استیلش خونده سد ...

ای وای

عزیزم جوهر نمک رو چجوری واسه حموم استفاده کنم؟ با آب قاتی کنم و با اسکاچ بکشم روی دیوارها؟

نه اب نریز حموم خشک باشه

جوهر نمک بریز 

با فرچه های دسته بلند قشنگ بساب

مدتی بدونه امضا🤪

همون سیف کرمی ..یا.......من

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....