2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

102 بازدید | 15 پست

دوستان یه سوال زگیل تناسلی ممکنه فقط یدونه دربیاد؟ یا زگیل تناسلی چندتا درمیاد 

یه چی سیاه رنگ دراوردم فقط یدونه تقریبا بین ران و بیکینیه خیلی میترسم نمیدونم چیه نمیدونم خال گوشتیه یا خدانکرده زگیله توروخدا کمکم کنید همچین چیزی هست جای نگرانی هس یا نه اینقدر دارن پست میزارن ادم استرس میگیره حتی اگه زگیل نداشته باشه🤦🏻‍♀️

اگه زگیل باشه زود زیاد میشه

نه این اصلا ی ماه دوماهیه همینجوریه ن بزرگ شد نه کوچیک و داخل پوست بود بهش دست زدم گفتم شاید مو زیرپوستی ازش خون زد بیرون و عین خال گوشتی شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه این اصلا ی ماه دوماهیه همینجوریه ن بزرگ شد نه کوچیک و داخل پوست بود بهش دست زدم گفتم شاید مو زیرپ ...

اگه زیر پوست بوده فکر نکنم زگیل باشه گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره زیر پوست بود تقریبا ولی وقتی بهش دست زدم اومد بیرون و عین زائده گوشتی شد

نه فکر نمیکنم باشه برو دکتر زنان معاینه میکنه ولی فکر نکنم باشه 

اما خوب تا میری فعلا روش ژیلتی چیزی نکش و دستت رو به جاهای دیگه بدنت نزن

نه فکر نمیکنم باشه برو دکتر زنان معاینه میکنه ولی فکر نکنم باشه اما خوب تا میری فعلا روش ژیلتی چیزی ...

اها کلا یه مدت اصلا همونجور مونده بود ن زیاد شد ن خودش رفت سر همین بهش دست زدم گفت مو زیرپوسته بزار درش بیارم ک اینجوری شد اگه زگیل بود تو این مدت جاهای دیگه هم منتشر میشد درسته چون زگیل فکر کنم یدونه ی جا نمیمونه ی ماه دوماه اینا درسته؟

اها کلا یه مدت اصلا همونجور مونده بود ن زیاد شد ن خودش رفت سر همین بهش دست زدم گفت مو زیرپوسته بزار ...

بله زگیل زودی پخش میشه خصوصا اگه ژیلت استفاده بکنی و ژیلت جاهای دیگه بدنت هم بزنی گلم

نگرانی نباش

فقط دستکاریش نکن

یه معاینه بکنن دکتر

مرسیییی نمیدونم چقدر اروم شدم😭

نترس بابا منم یه جوش زده مثل خودت همش فکر میکنم زگیله

یه مدت روش سرکه سیب بزن

ببین تغییری میکنه یا نه

گلم

عزیزم 

نترس بابا منم یه جوش زده مثل خودت همش فکر میکنم زگیلهیه مدت روش سرکه سیب بزنببین تغییری میکنه یا نهگ ...

سرکه سیب مگه چیکار میکنه؟ الان ک داره میسوزه چون زخمیش کردم 😑

سرکه سیب مگه چیکار میکنه؟ الان ک داره میسوزه چون زخمیش کردم 😑

اگه زگیل باشه مثلا کم کم سیاه میشه میفته

ولی خوب فکر نمیکنم زگیل باشه

اصلا گلم

عزیزم