2777
2789
عنوان

فستینگ هفته ای چند کیلو کم کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب حذف کن حذف کنی زودتر وزن کم میکنیحتی اگر پیاده روی ام بری بیشتر کم میکنی

این روزا ورزش و پیاده روی نمیتونم حذف کنم 

احتمالا تا عید بخوام عقد کنم 

حدود 7 تا 5 کیلو اضافه وزن دارم دلم میخواد لاغر تر بشم و اسکینی

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
از ساعت 8تا ساعت 10شب

یا خدا ماالا چ اراده ای 

ساعت ۱۰ شب پس یه چی میخوردی میخوابیدی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
این روزا ورزش و پیاده روی نمیتونم حذف کنم احتمالا تا عید بخوام عقد کنم حدود 7 تا 5 کیلو اضافه وزن دا ...

تا عید شاید دو سه کیلو کم کنی نهایت اگر خیلی رعایت کنی

بیشتر نمیشه جون کم مونده تا عید

رژیم فست اینطوریه که اول کبد رو خالی میکنه بعد جربی سوزی میکنه یکم زمان بره

تا عید شاید دو سه کیلو کم کنی نهایت اگر خیلی رعایت کنیبیشتر نمیشه جون کم مونده تا عیدرژیم فست اینطور ...

یعنی تا سه ماه دیگه فقط سه کیلو کم میکنم؟

پس چرا همه میگن ما با فست و حذف قند 

هفته ای دو سه تا کم میکنیم 

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
یعنی تا سه ماه دیگه فقط سه کیلو کم میکنم؟پس چرا همه میگن ما با فست و حذف قند هفته ای دو سه تا کم میک ...

چرت میگن

با فست ادم کم میکنه اما اولش یهویی کم نمیشه 

جون کبد باید خالی بشه 

ینی کبدت ک چرب باشه که برای همه هست باید از چربی کبد کم بشه بعدش وزن کم میکنی

کبد رو از چی خالی میکنه

من خودم کبدم چرب بود 

با همین فست که ۵ کیلو کم کردم ازمایش دادم کبدم چربیش کمتر شده 

برای بدن حتی مفیده این رژیمه فست 

باعث میشه کلی بدن بهتر کار کنه اجزای داخلش  

حوصله کالری شماری ندارم چون سرم شلوغه نمیتونم بشمارم

ی رو بشین کالری غذاهارو ببین مثلا هر قاشق برنج و معمولا چیزایی ک میخورید رو ببین چقدره یادت میمونه بعد همینطور رعایت کن 

منم حوصلم نمیکشه تو برنامه نمیزنم غداهارو ولی دیگع کالریشونو میدونم خودم رعات میکنم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
یا خدا ماالا چ اراده ای ساعت ۱۰ شب پس یه چی میخوردی میخوابیدی

اره خیلی سخت بود برام ولی راحت شدم خوشگل تر شدم قیافم بچگونه تر شده 😂😁

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁