2777
2789
عنوان

شرایط تجاوز ب دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 113 پست

خیلیاااا میگن پدربزرگشه هااا

یا دختر ۶ سالشه بابااا چیکار کنن!

ولی تو بهتر طرفتو میشناسی

ب نسبت نگاه نمیکنه ... مگر نداشتیم پدربزرگ و دایی و عمو ک تاحالا تجاوز کردن چ برسه ب بقیه ... خودت بهتر میشناسی ...این حرف واسه همه صحت نداره البته

حمله نکنین بهم طبق جامعه گفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر کارها از همون پسر ۱۶ ساله بر میاد که نمی تونی تصور کنی یه دوست دارم تو شهرستان پرستاره تعریف ...

درسته یه خانمی میگف طلاق گرفتم پسرم ۶سالشه پیش پدرشه اومده بود گفته بود پسرعموهاش بهش تحاوز کردن ۱۲ ۱۴ ساله

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
پدربزرگشه عزیزمدختر من شبایی ک خونه مامانم میخوابه اصرار داره بغل بابام بخوابه حتی با بابام حمام هم ...

ببخشیدا شمام دیگه  از اونور بوم افتادی 

دیگه حمام با برادر و پدربزرگ دبگه زیادیه 

بحث اعتماد نیست بحث چیزاییه که بچه میبینه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مرد نامحرم تو اسنپ می‌ترسه کاری نمی‌کنه. الان اسنپ سوار میشم جد و آبادش تو اسنپه مگه جرات داره کاری ...

از جانب نزدیکان هست باید مراقب بود

امااگه افرادمحرد نباشن و اعتمادشون احرازشده باشه ضریب. اعتماد بالاتری هست.

امااسنپ هم من شنیدم. البته تهران خیلی جمعیت داره شهرهای کوچک معمولا امن تره. افرادهم رو می شناسن

الان دقیقا کی به کی تجاوز کرده بود؟ کی ۱۳ سالش بود؟ داداشت؟

قشنگ بخون میفهمی ...گفتم پدر بزرگ  دختره بهش تجاوز کرده بود به برادرم گفته 

ببخشیدا شمام دیگه از اونور بوم افتادی دیگه حمام با برادر و پدربزرگ دبگه زیادیه بحث اعتماد نیست بحث ...

خب لباس زیر داره پسرم

پسرم دوسالو نیمشه 

دخترم ۴ سال و نیم

بابامم ک بندخدا با شلوارک کوتاه میره

اینقدر کارها از همون پسر ۱۶ ساله بر میاد که نمی تونی تصور کنی یه دوست دارم تو شهرستان پرستاره تعریف ...

این موردها 

خیلی است خیلی 

حتی باعث مرگ کودک شده.

به نوزاد دختر هم رحم نکردند

لعنت بر شیطان وسوسه گر

🤧🤧😖🤕

معجزه شکر گزاری...

پدربزرگشه عزیزمدختر من شبایی ک خونه مامانم میخوابه اصرار داره بغل بابام بخوابه حتی با بابام حمام هم ...

دختر رو با مرد نمیفرستن حموم پسر رو با زن ....هرکی هم میخواد باشه

دم شما گرم ایشالا ک دخترتون یک ساله باشه

این چیش دمتون گرم داره یکی قابل اعتماده یکی نیست وا😐😂اتفاقا به نظرم از همین چیزهاست ک بچه نمیتونه تشخیص بده باید چیو بگه چیو نگه چی خوبه چی بد والا حموم رو پسرتم نباید با شخص ثالثی بفرستی چ برسه دخترت سه نفر با دو مرد بفرستی حموم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
من واقعا نمی‌دونم چ کنم

هرکاری کن ک بهت حس بد نده نگرانی نده حس شک نده 

قبل از هراتفاقی میتونی پیشگیری کنی 

یا خودت ببر 

اگرم پدرشوهرتو میشناسی و از حس و رفتارش نسبت ب دخترت میدونی تصمیم بگیر ببره یا ن 

یاهم ک بدون مهد اجباری نیس اگ میتونی تو خونه محیط مهد رو مهیا کن