بچه ها من تو شرایط بدی ام دخترم شش سالشه باید بره پیش دبستانی پدرش که کلا اینجا نیست سرویس هم بخاطر اینکه تو یه روستاییم و بد مسیره خونم قبول نکردن بیان ببرن ی خانوم بود که میگه باید بیاریش تا نصفه راه منم بچه ب شیرمه
بعد ی پسر شونزده ساله فامیل چند روز اومد برد گواهی نامه ندارن ولی میره مدرسه با ماشین ی جورایی منت گذاشت اما دلم رضا نبود ترسیدم تجاوز و این حرفا
حالا پدر شوهرم میتونه ببره بیاره حتی موقع رفت میتونم باهاش برم اما برگشت دیگه دخترم آنها تو ماشین با پدربزرگ ش اما میترسم نکته لمس بیجا کنه چیز بدی هم ندیدم ازش اما نگرانم
پیش دبستانی اجباری نیست خودت خونه بهش یاد بده بزن نت فیلم آموزش پیش دبستانی و کلاس اول رو دانلود کن با هم ببینید و یاد بگیره توکل به خدا تا سال دیگه بچه کوچیکت بزرگتر میشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هر چقدر بترسی کمه ولی یه ۱۶ساله با ی ۶ساله چیکار دارع
با پسر ۱۶ساله فرستادی
از پدربزرگش میترسی؟!؟!
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
بعضی وقتا یه آقا ممکنه از ده متری هم حس ترس و ...بهمون بده
ایشون ممکنه اعتماد نداشته باشه به پدرشوهر
عین من
بمیرمم بچه م رو باهاش تنها نمیذارم
آدم خودش میشناسه اطرافیانش رو
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
استارتر چطور از دلت میاد چنین حرفی برای عنوان تاپیکت
عنوانش چقد بار منفی داره
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️