2777
2789
عنوان

شرایط تجاوز ب دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 113 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دم شما گرم ایشالا ک دخترتون یک ساله باشه

۴ سال و نیمه

آخه دوستان نمیشه دیگه آدم راجع ب پدرخودش ک بزرگت کرده

همه جوره میدونی چیه

انگار خودتی انگار نیمی از وجودته فکر بد بکنه

پدربزرگشه عزیزمدختر من شبایی ک خونه مامانم میخوابه اصرار داره بغل بابام بخوابه حتی با بابام حمام هم ...

عزیزم اتفاقا اشتباه اصلی رو شما داری می‌کنی 

ذهن بچه دیگه تشخیص نمی‌ده چی شخصیه چی عمومی 

حموم چ برای پسر چ دختر باید یاد بگیرن چیزیست شخصی و کسی نباید اون تو باهاشون بیاد اگه برای آب بازی باشه 

ک من خودم بچه بودم یه استخر توپ از این بادی ها داشتیم با دو تا داداشام می‌رفتیم آب بازی می‌کردیم این قضیه فرق داره تا اینکه بچه رو بفرستید حموم با دو تا مرد هر چقد نزدیک

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
این دم شما گرم از اون دم شما گرمای دیگ بود 😂ینی چ خوشخیالی باباااااا اینه منظورم

آها متوجه شدم دمت گرم دختر 😂😂💜

اینقد میترسم منم تو مدرسه چی میشه با این حادثه ها که میفته....ما تصمیم گرفتیم صبح شوهرم ببره ظهرم من برم برگردونم...فقط مسئلمون مدرسه هس

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خب لباس زیر داره پسرمپسرم دوسالو نیمشه دخترم ۴ سال و نیمبابامم ک بندخدا با شلوارک کوتاه میره

ببخشید این کارتون درست نیست البته دیدگاها متفاوته

توی حموم شورت و شلوارک طوری میچسبه ک تمام بدن معلومه برجستگی ها 

دخترتون خیلی توی این سن کنجکاو جنسی میشه ... بعدم شرایط رو برای اتفاقی ک الان فکرشو نمیکنین محیا نکین

اگرم مطمئن باشین ک دخترتون از نظر فیریکی اسیب نمیبینه از نظر روانی خیلی تاثیر داره این چیزا

بااحترام

والا من ک قصد ندارم بچه دار بشم ولی روزی اگه داشتم هرگز در هیچ موردی بی مسئولیتی نمی‌کردم اون بچه خیلی از چیز های این دنیارو ندیده نشنیده ولی من به عنوان مادرش و البته پدرش هم مسئولیت داریم ازش تمام کمال مراقبت کنیم و شرایط و برای امنیتش مهیا کنیم. تا مبادا بخاطر غفلت ما چیزایی های رو تجربه کنه ک برای خودش و آینده و روح روانش گرون تموم بشه ترجیح میدمم ماله خودمو بچسبم همسایه رو دزد نکنم

این چیش دمتون گرم داره یکی قابل اعتماده یکی نیست وا😐😂اتفاقا به نظرم از همین چیزهاست ک بچه نمیتونه ...

کلا قابل اعتمادم باشه رو بچه تاثیر بدی داره حتی بعد ۳سالگی پسر رو باید پدرش حموم کنه دخور رو مادرش ...الان من مجبور بشم با لبلس پسرمو حموم میکنم میارم بیرون لباسهاشو میپوشونم بعد خودم میرم

۴ سال و نیمهآخه دوستان نمیشه دیگه آدم راجع ب پدرخودش ک بزرگت کردههمه جوره میدونی چیهانگار خودتی انگا ...

عزیزم ب این منظور نگیر ک دخترت مورد تجاوز و اسیب قرار میگیره اصلا باشه

ب این فکر کن ک بحث یادگیرها توی این سن خاص هست 

تمام افکارش شکل میگیره

اینک اشکالی نداره اگ پسرعمش یهویی بگه اع منم باهات میام حموم ... میدونی چی میگم 

بحث یادگیری مسائله حداقل

خب لباس زیر داره پسرمپسرم دوسالو نیمشه دخترم ۴ سال و نیمبابامم ک بندخدا با شلوارک کوتاه میره

عزیزم بعد ۳سالگی دختر باید با پادرش حموم کنه پسر با پدرش ....برای بچه اسیب زاس....حتی اگه جاشم جدا نکرده باشه یکی باید وسطشون یه پتویی چیزی گذاشت حتی به پدرمادرشم نچسبه موقع خواب خیلی اسیب زاس

کلا قابل اعتمادم باشه رو بچه تاثیر بدی داره حتی بعد ۳سالگی پسر رو باید پدرش حموم کنه دخور رو مادرش . ...

بله درسته 

کلا تو این زمونه متاسفانه ذهن بچه ها کنجکاو تره و چند پله جلوتر شروع می‌کنه به تحلیل همه چی چ برسه بچه رو با لباس زیر بفرستی حموم 

۴ سال و نیمهآخه دوستان نمیشه دیگه آدم راجع ب پدرخودش ک بزرگت کردههمه جوره میدونی چیهانگار خودتی انگا ...

بحث پدرتون نیس گلم بحث بچه هاتونه پسرتون بره عب نداره اما دخورتون خودش اسیب روحی میبینا برو تحقیق کن