2777
2789
عنوان

به تجربه هاتون نیاز دارم

82 بازدید | 15 پست

لطفا یه خورده راهنمایی کنین غم دنیا رو دارم ، از تجربه هاتون بگید کسایی تو فامیل،  سر کار یا دانشگاه اذیتتون میکردن چجوری باهاشون برخورد کردین؟ مثلا کسی که قصد بردن آبروتونو داره و پشت سرتون حرفای ناجور میزنه رو چجوری شرشو دفع کردین؟

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

بی محلی کردم و همین از هزارتا فحش واسشون بدتر بود

هرچی حساسیت ب خرج بدی بیشتر تو تله میوفتی میگن حتما یچی هه

همچیو چپت بگیر 

در دهن مردم همیشه بازه

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.(کاربری دست دونفره)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خانوادت بگو پدری ،برادری

پدرم همیشه سرش شلوغه و یکبار برخورد کرد با طرف ولی بخاطر ابرو کسی نذاشت قانونی پیگیری کنم الان هم بیشتر از ظلمی که بهم شده ناراحتم . حس میکنم خدا منو دوست نداره که گذاشت اینجوری منو بد کنن🙂

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

بی محلی کردم و همین از هزارتا فحش واسشون بدتر بودهرچی حساسیت ب خرج بدی بیشتر تو تله میوفتی میگن حتما ...

اره بی محلی که میکنم ولی خب خودم هنوز ناراحتم و از یادم نمیره رفتارشون

چیشده عزیزدلم؟😢

یه نفری به من تهمت زد و ابرومو تو جمعی برد. توهین جنسی هم کرده بود ولی خب نتونستم حقمو ثابت کنم هرچند همه اون جمع شاهد من بودن و تایید میکردن. با یه تهدید کوتاه اومدم و حقم ضایع شد. الان فقط از خودم غصم گرفته که چرا نتونستم با این سن حقمو پس بگیرم.💔شاید قضیه خیلی مهم به نظر نیاد ولی از غصه بیماریم عود کرد و چند ماه دارو مصرف کردم . خیلی التماس خدا کردم که آبروی طرف رو ببره ولی خدا جوری صبر کرده که دارم شک میکنم واقعا حق با من بوده.

خودتومجردی ؟ چندسالته

اره مجردم 

22،23

طلسم 🤌🏻

خوشم نمیاد اصلا ازین کارا. گناهه و عواقب خوبی نداره