2777
2789
عنوان

همیشه فکر میکردم خانواده شوهرم بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 21 پست
چشم 😅خدا کنه اونام منو دوست داشته باشن

حتما دوست دارن شما دیگه عضوی از خانوادشون هستی ،مثل خانواده خودت دوسشون داشته باش ببین بهترم میشن ان شاالله 

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
برای بله برون چادر عروس و لوازم تزئین شده بله برون میارن که اون و شوهرم و خواهرش دوتایی رفته بودن خر ...

عزیزم مبارکت باشه گلم 🤗🤗💖💖🙏🙏

ان شاء الله خوشبخت ترین بشین💞💞❤️❤️💝💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما دوست دارن شما دیگه عضوی از خانوادشون هستی ،مثل خانواده خودت دوسشون داشته باش ببین بهترم میشن ان ...

اتفاقا امروز خونشون بودم داشتم فکر میکردم یعنی دوسم دارن یا نه 

مثلا براشون مهم هستم یا نه 

بعد گفتم همونجور که مامان بابام شوهرم و دوست دارن پس حتما اینام دوستم دارن 

آفرین به شما ولی به طور کلی بنظرم خیلی وقتا اختلافات بخاطر خود شوهره هست که نمیتونه مدیریت کنه

دقیقا همینه 

اصل اصل رابطه فقط رفتار شوهره 

شوهر جلو خانوادش ارزش قائل باشه برای زنش ، اونام ارزش قائلن 

اون دوتا دعواهای اول ازدواجم با شوهرم هم همش تقصیر خودش بود که نمیتونست چطور رفتار کنه اما من ادامه ندادن حرفا و کشش ندادم قضیه و کلا همه چی درست شد و به شوهرم خیلی چیزا و یاد دادم که چکار کنه چطور رفتار کنه 

خداروشکر الان همه چی عالیه