2777
2789
عنوان

همیشه فکر میکردم خانواده شوهرم بدن

263 بازدید | 21 پست

نزدیک ۱ سال ازدواج کردم 

همش فکر میکردم خانوادش بدن دوستم ندارن 

اما وقتی تعریفای بقیه از خانواده شوهر و می‌شنوم با خودم فکر میکنم واقعا انگار خوبن 

تا حالا هیچ بدی بهم نکردن یا هیچ تیکه بهم ننداختن 

حتی یکبار هم سر موضوعی بحث نداشتیم 

هر چیزی گفتن و نظری و دادن رو انتحاب وسایل من کاملا سکوت کردم و در آخر به پسند خودم همه چیو خریدم 

تو هیچ خریدی حتی خرید عقدمون خانوادش نخواستن باهام بیان خرید .کل وسایلمون و خودمون دوتایی رفتیم به جز مبل که خواهر شوهرم و با خودمون بردیم و خداییش هیچ نظری نمی‌داد و هر چی من میگفتم میگفت قشنگه 

هر بار میرم خونشون یه هفته میمونم و کل کارای غذا و مادر شوهرم میکنه و من فقط ظرف ها رو میشورم که زیادم نیستن 

اونم باز هی میگه نمیخواد بشوری 

همیشه فکر میکردم پدر شوهرم بد اخلاق باشه اما الان به رفتار هاش فکر میکنم هیج وقت حتی نگفته عروس یه لیوان آب بیار 

تا حالا دستور هیچی ندادن بهم 

مثلا به شوهرم میگه برام آب بیار یا میری آشپز خونه یه لیوان جای بیار که منم اگه آشپز خونه باشم براش میریزم میبرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا حفظشون کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اون اوایل ازدواجم خیلی گارد منفی داشتم و حس بد از بس که جاریم اومد از بدشون پیش من گفت و منم فکر میک ...

شکر خدا 

اگر بد بودن همون ماه های اول معلوم میشد

جاریت اطلاعات غلط داده

جاری منم به من یکسری خبر دروغ گفت که شک کردم،    دیدم چاخان گفته

اون ماه های اول پشت سرم جلو شوهرم به لباس و آرایش گیر داده بودن و من خیلی ناراحت بودم ازشون اما هیج وقت به روشون نیاوردم که حرف شما باعث دعوای بد بین من و شوهرم شده 

نمیخواستم رومون بهم باز شه 

شکر خدا اگر بد بودن همون ماه های اول معلوم میشدجاریت اطلاعات غلط دادهجاری منم به من یکسری خبر دروغ گ ...

آره واقعا 

اما جاریم کلا از اول مشکل داشتن باهم و الانم دارن 

جاریم زودجوش هست و زود جواب میده اما من اگه از کسی ام ناراحت شم جواب نمیدم در شان خودم نمیبینم جواب بزرگتر بدم یا رو حرفشون حرف بزنم اما آخر کار خودمو میکنم 

جاریم میگه زمان نامزدیمون همش دعوا بد داشتیم حتی با پدر شوهرم .حتی میگه سر خرید عروسی ام دعوا کردیم دوست نداشتم خواهر شوهرم بیاد رنگ لباس زیرم و انتخاب کنه و ....

امروز شوهرم میگفت برا خرید عروسی خودمون دوتا بریم من گفتم نه به آبجیم و آبجیمم بگیم شاید دلشون بخواد بامون بیان 

شوهرم گفت نه خودمون باشیم 

گفتم نگاه کن من برعکس همه ام .مردم دوستدارن دوتایی برن اما من میگم کسی ام دوست داشت باهامون بیاد چون ما تا آخر عمرمون هزاران بار میتونیم خرید دو نفره بریم اما این یه بار یه وقت دل کسی و نشکنیم

خداروشکر همه که نباید ناراضی باشن خدایی عروس بدم زیاده

آره واقعا 

البته به دید طرف هم خیلی بستگی داره 

من تازه دارم متوجه میشم که واقعا خوب هستن و اذیتی برام نداشتن 

همه ناراحتی هام ازشون اکثرا بخاطر حرفای منفی بعضیا بود که تو گوشم کرده بودن 

عزیزم شما برای عقد خرید جدا داشتین برا عروسی هم جدا؟

برای بله برون چادر عروس و لوازم تزئین شده بله برون میارن که اون و شوهرم و خواهرش دوتایی رفته بودن خریدن و خدایی خیلی از سلیقه خودم بهتر بود 

خرید عقد من آبجیم و آوردم و شوهرمم خواهرش 

لباس مجلسی خریدن برام با کیف و کفش مجلسی 

دسته گل مصنوعی 

شال مجلسی 

کمی ام لوازم آرایش 

البته بیشتر رسم برای عقد یه دست لباس زیر و لباس خونگی و لباس بیرونی ام میگیرن که من نخواستم چون خیلی لباس دارم و کمی ام مراعات اون زمان شوهرم و کردم 

خرید عروسی ام که قراره لباس خونگی و بیرونی و زیر و کیف و کفش با یه چمدون و حوله تن پوش و چند تا لوازم آرایشی بخرم 

سشوار و اتو مو و بابلیس و خریده تازگی و داده بهم برای خرید عروسی نگه داشتم