2777
2789
اولی ک من باشم خوب بودم از هر نظر

خب پس به خاطر هوس و لذته زود گذره

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکل خیانت رو نمیشه هیچوقت توجیح کرد 

و نمیشه قضاوت کرد انسان ها باهم فرق میکن

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

چون اگر واقعا یک نفر رو دوست داشته باشی به جز اون نمیت نی با کسی باشیبقول جانی دپ هروقت رفتی سراغ نف ...

استارتر منظورش نفر دومه.نه نفر اول.نفر اول رو که صد در صد دوست نداره که بهش خیانت می کنن.اما نفر دوم رو هم شاید فقط برای هوس بخواد و دوسش نداشته باشه

استارتر منظورش نفر دومه.نه نفر اول.نفر اول رو که صد در صد دوست نداره که بهش خیانت می کنن.اما نفر دوم ...

خب منم نفر دوم رو میگم 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

استارتر منظورش نفر دومه.نه نفر اول.نفر اول رو که صد در صد دوست نداره که بهش خیانت می کنن.اما نفر دوم ...

اونی ک از روی هوس میخواد که کلا چیزی بنام دوس داشتن توی وجودش نیست کلا هوس بازه

اولی ک من باشم خوب بودم از هر نظر

منم خوب بودم.و کاش الان می فهمیدم که واقعا داره باز خیانت میکنه یا نه.خیلی بده با کسی زندگی کنی که نشناسیش.نه بدونی باید بمونی نه بدونی باید بری.واسه رسیدن به من خودزنی هم کرده.و روز عقد جلوی همه بغلم کرد و بوسم کرد و گفت اخرش مال خودم شدی

اونی ک از روی هوس میخواد که کلا چیزی بنام دوس داشتن توی وجودش نیست کلا هوس بازه

شوخرم با منشیش خیانت کرد.و دوتاشون دست رو قرآن گذاشتن که الهی اگه دروغ گفتن به کمرشون بزنه و عذرخواهی کردن که تموم شده.و هنوز منشیش منشیشه

شوخرم با منشیش خیانت کرد.و دوتاشون دست رو قرآن گذاشتن که الهی اگه دروغ گفتن به کمرشون بزنه و عذرخواه ...

ببین خیانت هیچوقتتتت پنهان نمیمونه دقیقا مثل ماه پشت ابر

منشی رو تو بیرون کن