2777
2789
عنوان

واقعا کسی که مادرشو دوست داره زنشم دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 61 پست
نه اصلااکثرا مادر رو دوست دارن ولی زنشون غریبه اسببین مادرش چجور آدمیه؟ شعور داره که دخالت و بدجنسی ...

ظاهرا مادرش زن خوبیه ولی باهاش میره مجالس 

و توی کارها کمکش میکنه نمیدونپ اسمش لوس بازیه یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا موافق نیستم. توی قلب هر پسری فقط جای یه زنه یا مادر یا زن.

بیخیال بابا... 

نمیشه که آدم مادرشو دوست نداشته باشه... 

هیچ وقت یه مادر نمیتونه جای همسر رو بگیره 

هیچ وقت هم یه همسر نمیتونه جای مادر رو بگیره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
توی کارهای خونه کمکش میکنه کارش از اعلام گذشته

کمک کردن که وظیفشه بالاخره مادرشه ولی در راستای کمک خودشو قربانی میکنه؟ حقوقش رو میده به مادرش؟ کارشو به خاطر کمکای غیرضروری تعطیل میکنه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نازتو میکشه بهت احترام میزاره؟

آره و واقعا به تربیت بستگی داره

من خواستگاری داشتم که به مادرش محبت میکرد اما واسته بود بهش یه جورایی میشه گفت بچه ننه بود و تفاوت این دو رو کاملا میفهمم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
آره و واقعا به تربیت بستگی دارهمن خواستگاری داشتم که به مادرش محبت میکرد اما واسته بود بهش یه جورایی ...

پاک گیجم از طرفی نمیخوام از دستش بدم از یه طرف دیگه میترسم اولویت اصلیش مادرش باشه من مخالف کمک یا احترامش به مادرش نیستم ولی افراطی اگه باشه 

زیاد مطلع نیستم از دادن حقوقش ولی فک نکنم از کارش بخاطر مادرش بزنه

خوب چکش کن. سوالات غیر مستقیم بپرس که به جواب دقیق برسی. مثلا در مورد کار و پیشرفت حرف بزن بعد بگو اگه لازم باشه برای درامد بیشتر بریم یه شهر دیگه؛ میای؟ کمی که صحبت کردید بگو مادرت با رفتنت مشکلی نداره؟ همین مطلب رو با مهاجرت؛ اینکه چرا نرفته شهر دیگه درس بخونه؛ خرید خونه در آینده و... هم میتونی بپرسی. یا مثلا چقدر پس انداز داره و خانوادش چقدر کمکش میکنن و برعکسش اون قصد داره کمک کنه...

رک نگو که دروغ بگه کاملا در لفافه بپرس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از قضا میخواد طبقه ی بالای مادرش بشینه و این منو نگران میکنه

اصلا قبول نکن اولش با روی خوش و خرم میان جلو 

رفتی اونجا میفهمی با اژدهای سه سر طرفی

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!