2777
2789
عنوان

واقعا کسی که مادرشو دوست داره زنشم دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مجردم 

بنظر من اینکه به مادزش خیلی احترام بذاره یعنی حتما به شما هم احترام خواهد گذاشت 

ولی اینکه خیلی وابسته مامانش باشه، خیلی مامانم مامانم بگه بعدا پدرتون درمیاد 🫢😀

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

ربطی نداره. دوست داشتن هم با وابستگی و درگیری ذهنی متفاوته. اگه در حدیه که در موردش حرف میزنه و براش مهمه اعلامش کنه زنگ خطره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

فقط تربیت خانوادگی رودرنطربگیر ببین توچه خانوادهای بزرگ شده کوچیک وبزرگ واحترام حالیش هست خوب پسرامامانی هستن ودوس دارن شوهرم ملمانشو خیلی دوس داره وحمایتش میکنه خوب منم دوس داره به نطر من اگه یه پسر مامانشو که هم خونش هم هست رودوس نداشته چطور یه دختر غریبه روزیاددوش داشته باشه مدام که اون دختر دیگه واقعاخوشگل وتودل بروباشه وباسیاست اون موقع پسر واسش جون میده

از همین اول میگم الفاتحه 

اینجور آدما نمیتونن یه مرز مشخصی داشته باشن

بد به مشکل میخوری تو زندگی چون تا بیایی حرف بزنی میگه مادرمه سالها بزرگم کرده  تو تازه چند روزه اومدی و

اوف بخوام بگم مثنوی هفتاد هزار صفحه میشه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!