2777
2789
عنوان

ینی منظور مادرشوهرم چی میتونه باشه

227 بازدید | 22 پست

ما چن ماه دیگ عروسیمونه مادرشوهرم ب من میگ شما بچه این رفتین خونتون طلاهاتونو تو خونه نگه ندارین ینی منظورش چی میتونه باشه👿😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ جواب نده و چشم 

هر چی میگن بگو چشم و کار خودتو کن 

لج کمی بدتر لج میکنن 

اگه بچه بودین چرا پس ازدواج کردین 

اهمیت نده و طلاهات و خودت نگه دار 

منظورش اینه بدین من براتون نگهدارم 

هیچ جواب نده و چشم هر چی میگن بگو چشم و کار خودتو کن لج کمی بدتر لج میکنن اگه بچه بودین چرا پس ازدوا ...

اره دیگ ینی بدین من

اخه چرا طلاهامو بدم اون نگه داره 

خیلی سادست فک کرده ما بچه ایم منظورشو نمیفهمیم ب خیال خودش زرنگه ماهم لابد بزیم متوجه نمیشیم

با زبان بی زبانی میگه بدین به ما، بگو بچه زندگی مشترک تشکیل نمیده، از الان مودبانه جوابشو ندی، بعدها ...

اره ولی غلط کرده واس چی بدیم بهش چقد پرروئه تو همه چی میخواد رییس بازی دربیاره میخواد افسار زندگیمو بگیره دستش ک با عرض معذرت زااااارت

بگو بانک میزارم بانک ملت صندوق امانات هروقت بخوام تو ساعت کاری میرم بانک برمیدارم 

ولی هرگز دست کسی ندید اگر توانایی نگهداری از مالتون رو ندارید پس توانایی ازدواج و نگهداری رابطه رو هم ندارید

بگو بانک میزارم 

چون من تو همین سایت خوندم خانم طلا یواشکی خریده داده دست جاری بعد جاری اصلا رو خودش نیاورده که طلا بهش دادن 

بعد اگر مقداری از طلاهات رو برداشت چطوری میخوایی ثابت کنی یا اصلا اونموقع هر مردی هم برای حفظ آبرو طرف مادرشو میگیره  میگه تو اشتباه میکنی یا ندادی 

اره ولی غلط کرده واس چی بدیم بهش چقد پرروئه تو همه چی میخواد رییس بازی دربیاره میخواد افسار زندگیمو ...

دقیقا از همین اول به صورت مودب، قاطع جوابش رو بده، اگه ندی پررو میشه و هرروز یه برنامه و یه دستور جدید