2777
2789
عنوان

ینی منظور مادرشوهرم چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 22 پست
اره دیگ ینی بدین مناخه چرا طلاهامو بدم اون نگه داره خیلی سادست فک کرده ما بچه ایم منظورشو نمیفهمیم ب ...

خلیا آخه این کارو میکنن 

اما من خودم نمی‌پسندم چون خودم بلدم نگهدارم چرا بدم دست کسی آخه 

شاید خواستی طلایی بخری کسی متوجه نشه

دقیقا از همین اول به صورت مودب، قاطع جوابش رو بده، اگه ندی پررو میشه و هرروز یه برنامه و یه دستور جد ...

من جوابشو ندادم ولی اگ بعد عروسی چیزی بخواد بگ اون موقع جوابشو میدم

ی بار گف واس لباس عروس بریم فلان جا گفتم من خودم ی جا پیدا کردم میرم اونجا گف کجا گفتم از گوشی پیدا کردم گف گوشیو ول کن گفتم نمیتونم ول کنم

بعد ی دونه لباس مجلسی خریدیم برگشت گف واس خرید عروسیتم یدونه میخریما دیگ نمیخریم( حالا پول همه اینا رو شوهرم میده) منم گفتم حالا ببینم چی میشه

اصلا سرش تو کار خودش نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جوابشو ندادم ولی اگ بعد عروسی چیزی بخواد بگ اون موقع جوابشو میدمی بار گف واس لباس عروس بریم فلان ...

خوب میکنی، کلا هم بی زبون باشی دور از حضورت هدفش سواری گرفتن و به کرسی نشوندن حرف خودش هس 

خوب میکنی، کلا هم بی زبون باشی دور از حضورت هدفش سواری گرفتن و به کرسی نشوندن حرف خودش هس

دقیقا همین طوره منم نتیجه گرفتم با همچین آدمی باید مث خودش برخورد کرد بخوای مهربون باشی چیزی نگی سوار شدنش حتمیه الخصوص کار من سخت تره چون شوهرم سادست

دقیقا همین طوره منم نتیجه گرفتم با همچین آدمی باید مث خودش برخورد کرد بخوای مهربون باشی چیزی نگی سوا ...

مادرشوهر منم کلا دستور میداد، در حالی که اون بیسواد، من کارشناسی خوندم و کارمند بودم، کلا فک می‌کرد فقط اون حالیشه و بلده، بارها بهش گفتم من به حرف کسی گوش نمیدم حتی به نفعم باشه  اون حرف ، راه خودمو میرم و با برنامه و دستور خودم جلو میرم، درسته خیلی کم کرده ولی هنوزم تو کلماتش دستور هس، ولی من اهمیت نمیدم مطلقا

مادرشوهر منم کلا دستور میداد، در حالی که اون بیسواد، من کارشناسی خوندم و کارمند بودم، کلا فک می‌کرد ...

اخ حرف دل منو زدی مادرشوهرم بی سواده من ارشدم بعد  من با نامزدم دعوام شدنی برمیگشت ب من میگف  ریدم تو سوادت ( در صورتی ک ن دعوامون ب اون ربط داشت نه این حرفش)(من تاحالا راجب سوادم جلوشون حرفی نزدم ک بگم چون من گفتم اونم گف)

خلاصه بدجوری زبون نفهمه 

خودش کاری کرده پدرشوهرم با خواهر و برادر و پدر و مادرش رفت و امد نداره بعد بی دلیل برگشت گف تو نمیتونی پسر منو از مادر و خاله و دایی و زن داداشش جدا کنی منم گفتم من اصلا ب این چیزا فکر نمیکنم توام از من نمیترسی تو از کارمای کار خودت میترسی ، میترسی اعمالت جلو راهت سبز بشه

اخ حرف دل منو زدی مادرشوهرم بی سواده من ارشدم بعد من با نامزدم دعوام شدنی برمیگشت ب من میگف ریدم ت ...

چه عالی جوابش رو دادی، جون به جونشم کنی اسمش مادرشوهره دیگه، دوری و دوستی کن باهاش، اصلا ابدأ هم در مورد هیچ برنامه و کار و هدفتون، بهش هیچی نگین، با سیاست اینا رو یاد شوهرتم بده