2777
2789

نمیدونم تقصیر منه یا ن هشت سال با شوهرم زندگی کردم یهو به مشکل خوردیم سه سال جدا بودیم من عین سه سال و سه تا بوه هارو بزرگ کردم الان یه سالو خورده ای داریم زندگی میکنیم با هم به مشکلات زیادی خوردیم حالا یا من کوتا اومدم یا اقا 

باهم قرار گذاشتیم هفته ای سه تومن به من بده خرج کل زندگی پول مدرسه بچه ها و سرویس پسرم با منه  الان همونم درست نمیده بهونه میاره میگه نمیتونم اخه بگین من توقع زیادی دارم 

اینقدر سر این مسائل ناراحت میشم همش قهر میکنم میگم بیا تمومش کنیم راحت شیم وقتی نمیتونی بگین من توقعم زیاده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه مدریت نداره مسئولیت پذیر نیست موندم چ کنم

پس هرس نخور بزار خرج نکنه ودردسر درست بشه تا طبعات پول ندادن رو ببینه 

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
[QUOTE=366216708]پس هرس نخور بزار خرج نکنه ودردسر درست بشه تا طبعات پول ندادن رو ببینه [/QUOTهعی باب ...

تو خودتو کنار بکش بی خیال نشون بده ازونور مثلا بچه هارو بنداز ب جونش غر بزنن یا بگومثلا برای فلان چیز ک پول ندادی این اطفاق افتاد

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
مدیریت به خودش بسپر وبایدصبورباشی بذار عواقبش روهم ببینه راننده سرویس به خودش زنگ بزنه یه هفته نون و ...

برای مدرسه بچه ها کلا پامو کشیدم عقب ولی هی به خودم زنگ میزنن منم ک بهش میگم اهمیت نمیده دیگه گفتم اصلا دخترتو بیرون کردن به من مربوط نیست دیدم انگار ن انگار

تو خودتو کنار بکش بی خیال نشون بده ازونور مثلا بچه هارو بنداز ب جونش غر بزنن یا بگومثلا برای فلان چی ...

باید همین کارو کنم هر دفعه ک خودشو زده به اون راه منم  باز کوتاه اومدم حس میکنم عادتش شده