2777
2789

ممنون از همتون منو راهنمایی کردن منم به شما یه کمک کوچیکی صرفا می‌کنم اگر حق الناسی به گردن شما هست به اون شخص نمی‌توان بگین یا فوت شده ۲تا ۲رکعتی نماز بخونین به این شکل که در رکعت اول یکبار حمد و ۲۰ بار توحید در رکعت دوم یکبار حمد و ۵۰ مرتبه توحید 

حالا سراغ دو رکعت بعد یکبار حمد و ۷۵ مرتبه توحید در رکعت اول و رکعت دوم یکبار حمد ۱۰۰ مرتبه توحید حتمی حق الناس از گردنتون رفع میشه 

عزیزم بنظرم نمازاتو از الان ب بعد اووول وقت بخون و از خدا معذرت خواهی کن و بگو خدایا منو ببخش و بنظر ...

سروقت میخونم هروز قران میخونم با زیارت عاشورا ولی میترسم عمرم کفاف نده برای نماز ها 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم به حجابی که دارم میشه گفت کامله یا نه ولی خودم میدونم که ۱۰۰ درصد کامل نیست سعی میکنم موهامو ...

.

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
نمیدونم به حجابی که دارم میشه گفت کامله یا نه ولی خودم میدونم که ۱۰۰ درصد کامل نیست سعی میکنم موهامو ...

من قبلا مثل شما بودم خودمو همانند حماعت میکردم اصلا نماز و روزه خیلی کم قبول داشتم همش به سخره میگرفتم ولی باور کن دنیا خیلی کوتاهه ما خیلی جدیش گرفتیم شماهم اصلا شک نکن به حرف دلت گوش کن 

سروقت میخونم هروز قران میخونم با زیارت عاشورا ولی میترسم عمرم کفاف نده برای نماز ها

عزیزم باور کن خدا بخشنده هست 

از امام زمان کمک بخواه که خدا نماز های قبلا و ببخشه ❤

و از الان به بعد تمرکزتو بزار روی واجبات الان و اخلاق و ...

فقط روزه هاتو اروم اروم بجا بیار 

عزیزم باور کن خدا بخشنده هست از امام زمان کمک بخواه که خدا نماز های قبلا و ببخشه ❤و از الان به بعد ت ...

من به بخشندگیش باور دارم یعنی خدایی که حر رو بخشید منو نمیبخشه ؟

هم اینکه خیلی جوونی ان شاءالله عمر طولانی و باعزت داشته باشی 

ولی همین که هرچقدر در توانت هست رو شروع کنی بخونی خدا بخشنده ست 

خوش به حالت تو سن کم به این پید رسیدی منم دعا کن لطفاً 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

هم اینکه خیلی جوونی ان شاءالله عمر طولانی و باعزت داشته باشی ولی همین که هرچقدر در توانت هست رو شروع ...

سر هر نمازم دورکعت قضا می‌خونم انشاالله که خدا حامی همه باشه 

سر هر نمازم دورکعت قضا می‌خونم انشاالله که خدا حامی همه باشه

خیلی خوبه عادت که کردی اگر نماز قضای وعده های دیگه رو داری کم کم بخون یواش یواش اضافه کن که خسته نشی و ببری

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

من قبلا مثل شما بودم خودمو همانند حماعت میکردم اصلا نماز و روزه خیلی کم قبول داشتم همش به سخره میگرف ...

نه 

من هم نماز و روزه هامو انجام میدم ...

ولی خب حدود چند مدت دیگه امکان داره ادم دانشجو بشه یا وارد مراحل دیگه ای از زندگی بشه ...

امیدوارم بتونم ی تصمیم درست بگیرم 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
نه من هم نماز و روزه هامو انجام میدم ...ولی خب حدود چند مدت دیگه امکان داره ادم دانشجو بشه یا وارد م ...

خداروشکر نماز و روزه ها رو انجام میدی عزیزم خوب دانشجو باشی در مورد هرچیزی اصلا به مردم نگاه نکن چی در مورد تو فکر میکنن چون هرکاری کنی مردم ازت راضی نمیشن