ممنون از همتون منو راهنمایی کردن منم به شما یه کمک کوچیکی صرفا میکنم اگر حق الناسی به گردن شما هست به اون شخص نمیتوان بگین یا فوت شده ۲تا ۲رکعتی نماز بخونین به این شکل که در رکعت اول یکبار حمد و ۲۰ بار توحید در رکعت دوم یکبار حمد و ۵۰ مرتبه توحید
حالا سراغ دو رکعت بعد یکبار حمد و ۷۵ مرتبه توحید در رکعت اول و رکعت دوم یکبار حمد ۱۰۰ مرتبه توحید حتمی حق الناس از گردنتون رفع میشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم به حجابی که دارم میشه گفت کامله یا نه ولی خودم میدونم که ۱۰۰ درصد کامل نیست سعی میکنم موهامو ...
من قبلا مثل شما بودم خودمو همانند حماعت میکردم اصلا نماز و روزه خیلی کم قبول داشتم همش به سخره میگرفتم ولی باور کن دنیا خیلی کوتاهه ما خیلی جدیش گرفتیم شماهم اصلا شک نکن به حرف دلت گوش کن
نه من هم نماز و روزه هامو انجام میدم ...ولی خب حدود چند مدت دیگه امکان داره ادم دانشجو بشه یا وارد م ...
خداروشکر نماز و روزه ها رو انجام میدی عزیزم خوب دانشجو باشی در مورد هرچیزی اصلا به مردم نگاه نکن چی در مورد تو فکر میکنن چون هرکاری کنی مردم ازت راضی نمیشن