2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن چادر میپوشیدم از همان بچگی و به اعمه اعتقاد داشتم ولی نماز کم میخوندم و غیبت اینا

موفق باشید 🤩

منم حدودا همسن شمام 

دوست دارم چادری بشم ولی میترسم این تغییر سخت باشه یا بعدا پشیمون شم

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
زنگ میزنم هروقت میگه اوقات خلوت زنگ بزن زنگ میزنم باز همینو میگه

ندیدم اینو بگن 

معمولاً جواب میدن

هرچی از نماز و روزه ازت فوت شده

باید قضاشو بجا بیاری

صرف کفاره تنها کفایت نمیکنه

کم کم انجام بده

بهت فشار نیاد

خدا کمک میکنه

فعلآ سعی کن اعمال روز مره ات انجام بشه

موفق باشی

موفق باشید 🤩منم حدودا همسن شمام دوست دارم چادری بشم ولی میترسم این تغییر سخت باشه یا بعدا پشیمون شم

عزیزم هیچوقت برای مردم زندگی نکن همبن مردم روز قیامت به داد من و تو مبرسن لازم نیست چادر بپوشی مانتو بلند و حجاب کامل داشته باشی کافی آسا 

عزیزم بنظرم نمازاتو از الان ب بعد اووول وقت بخون و از خدا معذرت خواهی کن و بگو خدایا منو ببخش و بنظرم به مادرت کمک کن و ثوابشو تقدیم امام زمان کن و هرشب دو رکعت نماز بخون قضای نماز صبحات بعد که عادت کردی یواش یواش بکنش شبی قضای دو رکعت صبح و ۴ رکعت ظهر و ... یواش بخون که خسته نشی یهو ۱۷ رکعت و نخون و واجبات و بخون ذکر سبحان الله ۳ بار بخون تسبیحات اربعه یه بار و اینجوری ...

عزیزم هیچوقت برای مردم زندگی نکن همبن مردم روز قیامت به داد من و تو مبرسن لازم نیست چادر بپوشی مانتو ...

نمیدونم به حجابی که دارم میشه گفت کامله یا نه 

ولی خودم میدونم که ۱۰۰ درصد کامل نیست 

سعی میکنم موهامو بیرون نریزم ،مچ پام بیرون نباشه و ...

ولی خب بعضی از موقعیت ها چادر سر میکنم ...

یکم مخالفت هست 

میخوام از خودم مطمئن بشم که پشیمون نمیشم 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم