2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۴ تا کلا دارهکه عقد تصفه ۷ تا

عزیزم همین الان ۴۰۰ میلیون میشه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

وای این حس خواسته نشدنه خیلی بده

من یه خواستگار داشتم، پسره توی محل کارم منو دیده بود بعد زنگ زده بودن به مامانم میخوایم بیایم خواستگاری

ما گفته بودیم یکی دو روز اجازه بدین مشورت کنیم

بعد خواهر پسره که دوستم بود یه روز بعدش بهم پیام داد خاک تو سرت من باهات شوخی کردم داداشم خودش یکیو میخواد

من هنوز که هنوزه بعد یکسال برام سواله چرا چیشد یهو نظرشون عوض شد من کجام مشکل داره که اینجوری کردن

حالا فک کن اینا عقد بودن این همه رویا این همه حرف رد و بدل کردن..

خب حتما پسره دیده که به هم نمی خورند..میگن حتی اگه شب عروسی دیدید اشتباه کردید تاکسی بگیرید برگردید...پدر مادر دوستت اشتباه میکنند مقصر دختر نیست صد درصد پسر یه چیزی متوجه شده که فهمیده آینده به مشکل میخورن...دوستت باید خوشحال باشه همینجا تموم‌شده

دختر خانم ها اصلا توی دوران عقد رابطه نداشته باشید.

مهریه ی سکه اصلا فایده نداره 

زیاد باشه می زنن سالی یکی 

کم هم باشه که هیچی 

ولی ملک باید موقع عقد سندش تقدیم بشه

خیلی با سکه فرق داره 

سکه فقط کاغد است 

ولی ملک سندی است که به نام زده میشه

وقتی پسر تو قانون ما حق داره بعد از عقد بگه نمی خوام

دختر هم باید به مهریه دقت کنه

البته که انتخاب مهم تره 

شعور مهم تر از پول زیاد پسر است

خب حتما پسره دیده که به هم نمی خورند..میگن حتی اگه شب عروسی دیدید اشتباه کردید تاکسی بگیرید برگردید. ...

پسره دیده به هم نمیخورن مثه یک انسان باید بیاد این حرفارو بزنه،نه که دختره رو مثه یه دستمال انداخته دور،بلاک کرده

پسره دیده به هم نمیخورن مثه یک انسان باید بیاد این حرفارو بزنه،نه که دختره رو مثه یه دستمال انداخته ...

گفته حالا وایسا دست نگهدار وسیله نخر شاید نشد

بعد دو روز جواب پیام و زنگ نمیداده بعدم بلاک 

مادرشم گفته طلاق تمام پسرم حسی نداره