2777
2789
گفته حالا وایسا دست نگهدار وسیله نخر شاید نشدبعد دو روز جواب پیام و زنگ نمیداده بعدم بلاک مادرشم گفت ...

مشخصه پسره خونواده درستی هم نداره،سر دختر خودشونم بیاد میگن خب حس نداره اشکال نداره؟!

آموزش و پرورش زود جذب کردن؟ یا پارتی داشتی؟بیشتر از ۴ سال شد؟

من سال اول قبول شدم

الان کلا پروسه استخدام فرق کرده منابع گزینش مصاحبه همش عوض شده و سخت تر شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسره دیده به هم نمیخورن مثه یک انسان باید بیاد این حرفارو بزنه،نه که دختره رو مثه یه دستمال انداخته ...

نوشته که اول سرد شده و به مشکل برخوردید...بعد دیده دختر میگه بریم جهاز بخریم...به نظرم که دختره همه چیو‌نگفته

پسره دیده به هم نمیخورن مثه یک انسان باید بیاد این حرفارو بزنه،نه که دختره رو مثه یه دستمال انداخته ...

دستمال چیه ؟؟ چه حرف زشتی می زنید.

ازدواج به هم خورده دیگه

آخه بازاری چهل سال به بالا در شان یک معلم هم اصلا نبوده

همین است 

وقتی به همکار فرهنگی آقا جواب نمیدن 

میگن ‌خودم معلمم دلم شوهر پولدار می خواد همین میشه

مشخصه پسره خونواده درستی هم نداره،سر دختر خودشونم بیاد میگن خب حس نداره اشکال نداره؟!

منم عقدم

یادمه بحث میکردیم 

میگف شوهرم فقط جمعه ها وقت میزاره همو ببینیم کارش زیاده

منم میگفتم یروز در هفته خیلی کمه دلتون تنگ نمیشه سرد نمیشین

دلیل می‌آورد نه بابا سرد چی

دستمال چیه ؟؟ چه حرف زشتی می زنید.ازدواج به هم خورده دیگهآخه بازاری چهل سال به بالا در شان یک معلم ه ...

من حرف زشت نمی‌زنم ،کار اون مرد مثه همین زشت بوده

کی گفته معلما به همکارشون بخاطر پول نه میگن،اصلا اینجور نیست،این همه زن و شوهر معلم 

منم عقدمیادمه بحث میکردیم میگف شوهرم فقط جمعه ها وقت میزاره همو ببینیم کارش زیادهمنم میگفتم یروز در ...

هر چند اون پسر اگه به درد بخور بود تو این ۴۲ سال تو هوا میزدنش،بنده خدا ساده ست متوجه نشده داره با کی وصلت میکنه

اگه علاقه داری حتما

علاقه دارم 

چن تا سوال دیگه هم دارم واقعا ببخشیدا ..میشه بگین همون سال اول رسمی میشین یا چن سال بعد میشه؟؟

سوال بعدیم هم اینه که من تربیت معلم دانشگاه آزاد بخونم یا آموزش ریاضی ؟ آخه نمیخام معلم ابتدایی بشم

♡