کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️🩹
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه من از بچگی مشکلی نداشتم یه مدته اینجوری شدم انشالله خوب میشی
عزیزم پیدرولاکس بخور
کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️🩹
بعصی از چیزایی که اینجا نوشتین رو من اصلا جزو بیماریهام حساب نمیکنم چون اگر بخوام همه رو نام ببرم در قلم نمیگنجه خودمم از فکرش نابود میشم
تا وقتی میتونید دست و پاتونو تکون بدین به هیچی فکر نکنین
فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
سلام عزیزمببخشید منم دیروز پرویزو فهمیدم سندروم روده تحریک پذیر دارم اما ۲ ۳ سال از شما کوچیک ترم،، درحد مرگ دلم درد میگرفت اسهال و اینا داشتم یا یبوست میگرفتم،، خواستم ببینمجز اینا مشکله دیگه ایی پیش نمیاد واسم؟