2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم شوهرم میگفت مطمئنم چیزی نشده نترس پریود میشیمن فقط گریه میکردماخرم بی بی چک زدم دو روز بعدش هم پ ...

اره اونم خندش میگیره گفتم بی بی چک بخر گفت تا چهار روز چیزی نگو

نمیدونم بخندم گریه کنم زیر شکمم درد میکنه یککککمممم خیلی کم میگم نکنه از حاملگی باشه

خودمم میگم ن نمیشع 

ولی یه ثانیه از ذهنم نمیره 

کاش بشم بیام بهت بگم

منم میخورم فعلا تخم شوید اگه دستم برسه بعد چند روز تست میزنم

چون خانما هم میگن بی بی اینقدر زود نشون نمیده

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من این ماه عقب انداخته بودم هر چی زعفرون و زردچوبه خوردم نشدمیه حموم اب گرم گرفتم بعدم رازیانه دم کر ...

پیاده روی چند دیقه؟

من یا بیست دیقه پیاده روی کردم ولی خبری نشد

حمدم بدتر منو عقب میندازه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
پیاده روی چند دیقه؟من یا بیست دیقه پیاده روی کردم ولی خبری نشدحمدم بدتر منو عقب میندازه

من ورزش سنگینم انجام میدم پیاده روی هم معمولا تو برنامه هام همیشه هست

ولی بیشتر دلیلش فکر کنم به خاطر رازیانه بود که خوردم 

خدایا شکرت ...  
آهان منظورم همون دفعه ک دم کردین من اون بار ک دم کردم کمتر شد ولی دفعه بعدیش بیشتر شد

یکی گفته بود حجم خونریزی رو رازیانه بیشتر می‌کنه 

و موقع پریودی هم نباید بخوریم

پریودی من تغییر خاصی نکرد مثل قبل بود حجم خونریزی

خدایا شکرت ...  
اره اونم خندش میگیره گفتم بی بی چک بخر گفت تا چهار روز چیزی نگونمیدونم بخندم گریه کنم زیر شکمم درد م ...

یکم اروم باش

یکم ریلکس کن

دنیا ب اخر نرسیده

هر مشکلی ی راه حلی داره

حداقل طرفت خیالش راحته

مطمئنه ک چیزی نیست

توام یکم ب روانت استراحت بده میشی

من ورزش سنگینم انجام میدم پیاده روی هم معمولا تو برنامه هام همیشه هستولی بیشتر دلیلش فکر کنم به خاطر ...

ورزش سنگین کدوم چن دیقه 

یکی گفته بود حجم خونریزی رو رازیانه بیشتر می‌کنه و موقع پریودی هم نباید بخوریمپریودی من تغییر خاصی ن ...

همون تخم شوید رو امتحان میکنم فقط نمیدونم چقدر بریزم ک اثر کنه بجوشونم

همون تخم شوید رو امتحان میکنم فقط نمیدونم چقدر بریزم ک اثر کنه بجوشونم

رازیانه بخور 

یک قاشق بریز تو روشم آب جوش مثل چایی بذار دم بکشه.

من ورزش رو گفتم چون ورزش سنگین انجام میدم پریودی من ربطی به این نداره. شما الان اگر بدنسازی یا هر چی شروع کنی ممکنه کلا سیکل پریودیت عوض شه‌.

میخوای پریود شی نیم تا یک ساعت پیاده روی کن بعد اینکه رازیانه خوردی.

خدایا شکرت ...  
چهار روز اینا دقیق نمیدونم همیشه منظم بودم ب شکمم فشار میارم چیزی نمیشه ک نمیشه فشار میدم درد میکنه ...

استرس بدتر پریودیتو میندازه عقب چیزی نیست نگران نباش پیش میاد بعضی وقتا

عزیزم تخم شوید از کجا میگیری؟ عطاری؟ چقدررر بخرم؟؟چندتا بریزم ک غلیظ بشه و موووثررر؟؟

اره عطاری داره

یه قاشق بریز  تو یه لیوان اب جوش بذاریکم دم بکشه خنک شد بخور نباتم میتونی توش حل کنی

اره عطاری دارهیه قاشق بریز تو یه لیوان اب جوش بذاریکم دم بکشه خنک شد بخور نباتم میتونی توش حل کنی

دیروز دومین بار بود ک خوردم

خیلی انداختم تو استکان با اب جوشیده گذاشتم رو شفاژ خوردم تاثیر نداشته 

چون زیاد انداخته بودم هرزگاهی بهش آب جوش اضافه میکنم میزارم چندساعت بمونه رو شوفاژ بعد میخورم 

تاثیری نداشته