2777
2789
نه نمیذاره عزیزم بی بی چک خیلی زود نشون میده برو سریع اقدام کن بهمون خبر بدهمنم استرس گرفتم

باید بخرم دیگه من اولین بارمه 

بی بی چک ندیدم اصلا از نزدیک هیچی نمیدونم دربارش

خدایا منو بکش راحت شم😭 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رازیانه دم کن بخور از عطاری برو رازیانه بخر

بزا من اون چیزا تاثیر نداره

تخم شوید باید بگیرم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
باید بخرم دیگه من اولین بارمه بی بی چک ندیدم اصلا از نزدیک هیچی نمیدونم دربارشخدایا منو بکش راحت شم� ...

کاری نداره ک

بخر طرز استفاده ش رو نگاه کن رو جلدش

جلدشم همون تا بیرونی بنداز دور لو نری

ادرار اول صبح بهتر نشون میده

ی چند قطره ش رو میریزی رو بی بی چک نشون میده دیگه

آخه مگه خوردی میگی تاثیر ندارع من خوردم سریع پریود شدم

وقتی گلاب زنجفیل زعفرون تاثیر نزاشته حتی آب با زردچوبه

آخه رازیانه اثر میزاره؟🤕

کاری نداره کبخر طرز استفاده ش رو نگاه کن رو جلدشجلدشم همون تا بیرونی بنداز دور لو نریادرار اول صبح ب ...

فعلا میترسم 

بخورم همه چی نشد بعد میزنم 

ب اونم میگم خندش میگیره میگه اصصصلا امکان نداره اونقدر مطمئنه ک نمیشه

من اینقدر توهم زدم استرسیم

وقتی گلاب زنجفیل زعفرون تاثیر نزاشته حتی آب با زردچوبهآخه رازیانه اثر میزاره؟🤕

رازیانه هم هورومونیه واسه پریودیه گرمی هم هست

تاثیر میذاره

ولی دیگه چیزی نخور کبدت نابود میشه تداخل پیدا میکنن این همه گرمی و هورمونی

بذار دو روز بگذره حداقل

نترس عزیزم 

انقد استرس داری معلومه عقب میندازی

فعلا میترسم بخورم همه چی نشد بعد میزنم ب اونم میگم خندش میگیره میگه اصصصلا امکان نداره اونقدر مطمئنه ...

منم شوهرم میگفت مطمئنم چیزی نشده نترس پریود میشی

من فقط گریه میکردم

اخرم بی بی چک زدم دو روز بعدش هم پریود شدم هم ضایع شدم

ایشالا قسمتت بشه مثل من😅