2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیر مشکل از شما نیست،،مشکل از شوهر شما هست که تعهد و پایبندی رو بلد نیست،،شما هر چقدر هم که مشکل داشته باشی و ناکافی باشی همسرت حق خیانت نداره،کسی که مشکل داره اول باید تکلیف زندگی رو مشخص کنه بعد بره دنبال رابطه های دیگه

خیانت توجیه نداره و ذات پلید و کثیف خائن رو میرسونه

یعنی خدا میبینه؟

منم خیانت دیدم

شاید ۵بار از ینفر

هردفعه دردش بدتر بود

خیلیم خوشگلم

از سر جد و اباد پسره هم زیادم

کاش میدیدی با کیا خیانت کردع بهم

همشون دربوداغون

پس بحث خوشگلی نیس

فکرم نکن ها دوسم نداشت

مث سگ عاشقمه

ولی چون درس میخوندم کمتر میتونستم باهاش باشم

اونم هی هرزگی میکرد

الان یه ذره رو بدم بهش دوباره مث سگ دم تکون میده برام

ولی اندازه ی گوه سگ هم ارزش ندارع برام دیگ

نمیدونم الان زورم به هیچکس جز خودم نمیرسه

ببین حرفمو با یه مثال بهت میگم تا قضیه دستت بیاد.

اگر یک پورشه رو بدی دست یک آدمی که تا حالا تو عمرش پورشه ندیده و بهش بگی برو باهاش حال کن، چه اتفاقی میافته؟

قطعا تصادف میکنه و یو تیکه آهن پاره تحویلت میده.

خب به نظرت الان پورشه مشکل داره یا اون ادمه؟

آدمها به قدر ظرفیتشون با این دنیا حال میکنن.

ظرفیت مردهای زندگی تو کمتر از وجود تو بوده.

پس تو به اندازه خودت دست نزن

اما اینکه این الگو برات تکرار میشه حتما یک دلیل روانشناسی داره که به طرحواره شخصیتی تو مربوطه.

تو بر اساس اون طرحواره مردهایی رو انتخاب میکنی که مشابه همدیگه هستن و رفتار تو با اونها هم بر اساس همون طرحواره هست

منم خیانت دیدمشاید ۵بار از ینفرهردفعه دردش بدتر بودخیلیم خوشگلماز سر جد و اباد پسره هم زیادمکاش میدی ...

خیلی خوبه که خودتو دوس داری منم همین جور بودم اینقدر چتا و حرفایی که دختره برام فرستاد درد داشت برام که الان اینقدر ضعیف شدم