2777
2789
عنوان

واقعا نمیترسید از مادر شدن 🥺

223 بازدید | 33 پست

من نمدونم چرا اصلا نمتونم فکر کنم بهش که یک روزی بچه ای رو ب این دنیا بیارم 

قبول کردن این مسئله برام خیلی بزرگه 

اینم بگم مجردم یهو نگید اگه بچه نمی‌خواستی باید ازدواج نمی‌کردی 😂

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم

مجردی توهم؟

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

اره سخته واقعا ازهمه نظراماوقتی باردارمیشی کم کم حس مادرشدن رودرک می کنی وقضیه کامل فرق داره

فرقش رو اگه حس کردی بگو 

فعلا پدر بچه را بیاب

نه دیگه تا این قضیه کنار نیام که پدرشو می‌خوام چیکار 😂

فرقش رو اگه حس کردی بگو

من دوهفته هس فهمیدم باردارم ناخواسته،روزاول شوک بهم واردشدهیچ حسی نداشتم.هرچی جلوترمیرم حسم بیشترمیشه.اصلا به بودنش داخل شکمم عادت کردم وابسته شدم هفته دیکه اگه قلبش تشکیل نشه بایدسقطش کنم اینقدرناراحتم دلم نمیخادازدستش بدم

من متاهلم دقیقا به اندازه تو برام سخته

اینکه ازدواج کردی یکم کار رو سخت می‌کنه چون شاید شوهرت مثل تو نباشه 🙂