2777
2789
عنوان

عاشق خواستگارم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 30 پست

عزیزم من و شوهرم ده سال تفاوت سنی داریم

بخدا خیلی مشکلات دارم و فقط بخاطر تفاوت سنی زیادمون و از دو دهه ی  مختلف بودنمون هست،شبی  نیست بدون گریه خوابم ببره

پیش خودت فکر کن صلاح خدا اینطوری بوده و دوستت داشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تا خواستگارمو رد کردم دو ماه بعد خبر عقدش رسید😀😂

منم این بار دوممه اینطوری میشه 😂 

بااین تفاوت که از رد کردن اولی اصلا پشیمون نیستم ولی این... 

حسرت تک تک روزای بودنش رو میخورم 

مادرمم همینو میگفت

باز خدا رو شکر مادر دانایی داری

مادر منکه ،خیلی ارزون و راحت منو فروخت 

تفاوت سنی رو جدی بگیر  شاید ده درصد خوب در بیان ولی تجربه ی دیگران رو بخون  همه ناراضی بودن و پشیمون هسن

خیلی داری حق میگی ولی بخدا فراموش نمیشه... نمیتونم

باید سعی کنی 

و درضمن گذر زمان حلش میکنه ناراحت نباش و به خودت وقت بده

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

باز خدا رو شکر مادر دانایی داریمادر منکه ،خیلی ارزون و راحت منو فروخت تفاوت سنی رو جدی بگیر شاید ده ...

دقیقا بهم گفت تو کم سن و سالی خودت رو ارزون نفروش موقعیت های خیلی بهتری داری 

وقت بده که الان موقع امتحانامه تمرکز ندارم

ببین هرچی بوده گذشته 

فقط به درسات تمرکز کن و سعی کن رو کاغذ بنویسی مشکلاتت رو 

و به خودت بگو چیزی که۵سال دیگه اندازه۵ثانیه برام مهم نیست چرا الان باید وقتم رو براش بذارم

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃