2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم برام ماشین ظرفشویی بخر

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 78 پست
بد تو چی گفتی؟😂😂

گفتم ماهی دو بار داری ظرف میشوری من روزی دو بار دارم میشورم هیچ جوره قانع نمیشه. البته میدونم از مامانش میترسه میدونه سکته میکنه ماشین ظرفشویی بخره برام

کی این فکرارو تو کلشون انداختزن بیرونم کار کنهغذام درس کنهظرف بشورهبچه تربیت کنهعاقا فقط بیاد بخوره ...

فقط به قسمت اومدن مرد اشاره کردی ولی موافقم باهات 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دقیقا تو همین تایمی که قصد خرید طرفشویی دارم باید این تاپیکو ببینم؟؟ که همه ناراضی

چون باید قبل گذاشتن اب بزنی دستمال بکشی بهش وگرنه اوف میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

قسطی میتونه بخره ؟ مارک ایرانی هم خوبه ها

خودت طلا داری که بفروشی بخری ؟ 

ولی همینطور که دیدی خیلیا دارن ولی استفاده انچنانی ندارن

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

گفتم ماهی دو بار داری ظرف میشوری من روزی دو بار دارم میشورم هیچ جوره قانع نمیشه. البته میدونم از مام ...

واااا ب مادرش چ ربطی داره

کاش حتما بخری زن

الان ک اینجوری شد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کی این فکرارو تو کلشون انداختزن بیرونم کار کنهغذام درس کنهظرف بشورهبچه تربیت کنهعاقا فقط بیاد بخوره ...

منم همین میگم ،باورکن ۷۰درصد مسعولیت های زندگی رو دوش من اخرشم شوهرم طلبکاره

به کار نمیاد عزیزم. خاهرمن دو سال قبل خریده اوایل عالی بود. الان همش ظرفا پر لک.من که به دلم نمیشینه. تازه هی باید ظرفارو تمیز کنی خم بشی بزاری تو ماشین. دردسرش زیاده. ترجیحم اینه با دست زود بشورم تموم بشه بره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فقط به قسمت اومدن مرد اشاره کردی ولی موافقم باهات

بحث توزیع عادلانه ی کارا در منزله

با این دید ک هم زن هم مرد بیرون خونه کار میکنن 

مردا واقعا ی جاهاییی وقیحانه رفتار میکنن

یکی باید باشه ترمزشونو بکشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بحث توزیع عادلانه ی کارا در منزلهبا این دید ک هم زن هم مرد بیرون خونه کار میکنن مردا واقعا ی جاهاییی ...

دیگه قدیم اینجوری بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40