2777
2789
عنوان

آیا حرف پدر شوهرم درست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 86 پست
وقتی شما خودت رو لایق بهترینها ندونی (چه ظاهری چه درونی)هیچ کس بهتون ارزش و احترام کافی رو نمیدهاز ک ...

بله واقعا ارزش نمی‌دم به خودم اینم مشکل اصلیه همیشه دیگران برام در اولویت هستن از هر لحاظ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یله متاسفانه خواهر خودمم میگه

من فکر میکنم پدرهمسرت بدجنس نیست

دوست داره شما زیبا و شیک باشی

و برای زیبا و شیک بودن لازم نیست حتما خیلی رو مد پیش بری 

یا خیلی هزینه کنی

کفش محل کار و لباس محل کار رو بذار برای محل کار

لباس مندرس نپوش 

رد کن که هوس نکنی بپوشی

هر ماه یه تکه لباس بخر که با چیزایی که داری بتونی ست کنی 

لباس مناسب هر مجلس رو تهیه کن

حداقل ۵ جفت کفش داشته باشن که دمده یا مد نباشن

روی ست کردن لباس ها حساس باش

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من فکر میکنم پدرهمسرت بدجنس نیستدوست داره شما زیبا و شیک باشیو برای زیبا و شیک بودن لازم نیست حتما خ ...

بله واقعا باید این کار رو کنم وقتی تو خونه لباس کهنه دارم همش از اونا استفاده میکنم اگه نباشه مجبور میشم جدیدشو بخرم ممنون ازتون

بله واقعا باید این کار رو کنم وقتی تو خونه لباس کهنه دارم همش از اونا استفاده میکنم اگه نباشه مجبور ...

عزیزی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سحرجان چرا خرج خودت نمیکنی؟توی کودکی خدای نکرده مشکل مالی داشتید یا بعد روانی مغزت قبول نمیکنه؟

نمیگم مشکل داری..هرکدوم یکجور مشکل داریم ولی این حجم از قناعت قابل باور نیست،بهتره یک مشاوره برید.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
بله واقعا ارزش نمی‌دم به خودم اینم مشکل اصلیه همیشه دیگران برام در اولویت هستن از هر لحاظ

از الان شروع کن رو خودت کار کردن عزیزدل

بچها عزت نفس رو از مادر یاد می‌گیرند

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

سحرجان چرا خرج خودت نمیکنی؟توی کودکی خدای نکرده مشکل مالی داشتید یا بعد روانی مغزت قبول نمیکنه؟نمیگم ...

دقیقا تو دوران مجردی مشکل مالی داشتیم خودمم حدس میزنم مشکل اصلی از همینه، انگار یاد نگرفتم به جا خرج کنم، یعنی تا لباسی خراب و پاره نمیشد لباس نمیخریدیم، وضعیت مالی ما واقعا جوابگوی خرج های امروزی نبود مخصوصا اینکه چند تا خواهر و برادریم و نمیشد اصلا، فکر کنم من تازه عقد کرده بودم رفتم خونه مادرشوهرم دیدم قورمه سبزی گذاشتن با گوشت، بعد به مادرشوهرش گفتم چرا گوشت اضافه کردی؟ خودمونیم دیگه غریبه که نیست، بعد دیدم اینا به هر غذایی گوشت میزنن، من یاد گرفته بودم که غذای گوشتی فقط برا مهمون باید باشه، الان گاهی یاد اون حرفم میفتم عصبی میشم از دست خودم

دقیقا تو دوران مجردی مشکل مالی داشتیم خودمم حدس میزنم مشکل اصلی از همینه، انگار یاد نگرفتم به جا خرج ...

والا ب اونم نیست. جاری من پدرش اوضاع مالی خوبی نداشت و نداره. 

ولی تا الان بعد ۶ سال هنوز جاری مو با لباس تکراری نه خودشو دیدم نه بچش رو. بهترین تولدهارو میگیره چه بریز و بپاشی. حتی طلا و جواهراتشو با لباساش ست میکنه و کارای شیک و جدید.سمت طلای مستعمل ک اصلاااا نمیره.

یکبار پدرشوهرم گوشه داد ک بعضیا انگار یادشون رفته از کجا اومدن 

دقیقا تو دوران مجردی مشکل مالی داشتیم خودمم حدس میزنم مشکل اصلی از همینه، انگار یاد نگرفتم به جا خرج ...

فدات سرت عزیزم ان شاا..پر روزی باشید مهم حال و آینده هست.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..