2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تک دختر و تک فرزندم و مشکلی ندارم به خانواده و الخصوص مادر بستگی داره خواهر هم نداشته باشی ولی ب ...

خو مشکل اینجاط ک مامان من برام دوستی نزاشت ک بمونه همه رو دور کرد ازم 

خیلی تنهام مامانمم با ما مثل غریبه هاس هیچی یادمون نداد مثل بقیه مامانا نیس ک مادر داره فقط زندگیش ا ...

سعی کن خودت تنهایی رو پر کنی خواهر الزاما به معنای پر کردن تنهایی نیست.

من فقط در دوران کودکی حس تنهایی میکردم چون دلم همبازی میخواست ولی الان چندین ساله چنین حسی ندارم خوشبختانه 

Tunnel Vision                                                                  

خو مشکل اینجاط ک مامان من برام دوستی نزاشت ک بمونه همه رو دور کرد ازم

خودت سعی کن یه مقدار تودار باشی و دوستایی ک به روحیه ات و شرایطت نزدیکه انتخاب کنی

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

این چیزی نیست بشه با نظر دیگران فهمید خودت باید بسنجیخواهر داشتن هم می تونه، خوب باشه هم بد

خاستم نظر بقیه رو بدونم 😂😂 

از نظر من هم خوبه هم بد 🥲😂 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

نه مثل یه غریبه اس برعکس اون خالم اینقدر دخترشو دوست داره از نظر ما ادم خوبی نیس اما تو مادری کردن ب ...

چقدر بد کاش مادرت میدونست باید با دخترش رفیق باشه

احتمالا احساس کمبود خلا عاطفی داری

Tunnel Vision