2777
2789
عنوان

میدونی چی بیشتر از خوابیدن حال میده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 36 پست
من ساعتو عمدا زود تر میزارم فقط پاشم ببینم همو روده که دوباره بخوابم ذوق کنم🤣

جدییی😂😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

این بیماریو منم دارم ساعت 6 صب بیدار میشم میگم اخ جون سه ساعت دیگه میتونم بخوابم کار هرروزمه

منم مثلا ۶ باید پاشم 

ساعتو میزارم ۵ زنگ بخوره که پاشم دوباره  بخوابم🤣

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                    اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ، لای یک کتاب بگذار . این مردم کتاب نمی خوانند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدییی😂😂😂😂

بخدااا ببین خیلی حال میده 🤣😍

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                    اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ، لای یک کتاب بگذار . این مردم کتاب نمی خوانند...

میدونی چی بدترین ضد حاله؟ روز تعطیل میخوای تا ظهر بخوابی ولی ۸ صبح بیدار میشی هرچیم زور میزنی خوابت نمیبره چون هر روز ۶ صبح با استرس لیدار میشی بری سرکار

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
میدونی چی بدترین ضد حاله؟ روز تعطیل میخوای تا ظهر بخوابی ولی ۸ صبح بیدار میشی هرچیم زور میزنی خوابت ...

اره اینم ضدحالهه

سلام جانم چطوری خاستگارااومدن؟من دختربوشهریم یه کاربری دیگم هستش

عه سلام قشنگم😘

اره اره یادمه گفتی بهم یه کاربری دیگه هم داری 

حالت چطوره💙💙

جلسه دوم چهارشنبه هست 

تو این مدت داریم با هم صحبت میکنیم و میریم بیرون که بیشتر با هم آشنا بشیم 

وای آبجی تاپیک اخرم رو بخون😂😂

توی قرار اولمون این اتفاقه افتاد 

عکسش رو صفحه دو گذاشتم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عه سلام قشنگم😘اره اره یادمه گفتی بهم یه کاربری دیگه هم داری حالت چطوره💙💙جلسه دوم چهارشنبه هست تو ...

عالی بود🤣🤣🤣🤣🤣

بخدااا ببین خیلی حال میده 🤣😍

امتحان میکنممم😍😁😂😂

دقیقا

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛قطعا تو 

دقیقا

((:

عالی بود🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂

عه سلام قشنگم😘اره اره یادمه گفتی بهم یه کاربری دیگه هم داری حالت چطوره💙💙جلسه دوم چهارشنبه هست تو ...

سلام جان اره این اصلیه ک تعلیق بودتازه درست شده🤐😑وای دیدم ای تکروحت یجودی شدحالم😂حال بهم خوردازشون متنفرم 

ایشااالابخوشی باشه گلم وخوبخت بشید

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام جان اره این اصلیه ک تعلیق بودتازه درست شده🤐😑وای دیدم ای تکروحت یجودی شدحالم😂حال بهم خوردازشو ...

عه پس این اصلیه هست

مبارک😁😁

وااااای😂😂😂🤭🤭

قربونت قشنگم لطف داری❤❤❤

عه پس این اصلیه هستمبارک😁😁وااااای😂😂😂🤭🤭قربونت قشنگم لطف داری❤❤❤

اره گلم فدات😘😘😪

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!