2777
2789
عنوان

دارو های تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 21 پست
باید سبک زندگی هم اصلاح کنی مثلا زودتر بخوابی خواب کافی داشته باشی از شیرینی و فست فود دوری کنی ورز ...

وای من معتاد فست فودم شیرینی رو میتونم راحت حذف کنم ولی فست فود پیتزا و سیب زمینی و رو هفته ای یه بار نخورم عصبی میشممم😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من معتاد فست فودم شیرینی رو میتونم راحت حذف کنم ولی فست فود پیتزا و سیب زمینی و رو هفته ای یه با ...

منم عاشق فست فودم واقعا لازم ننیست کامل حذف کنی ولی سعی کنی کمتر کنی اگه ورزش کنی اشکال نداره بخوری چون اینها چاق میکنه و کسی که تنبلی داره چاقی براش سمه برای این میگن نخور

ممنونم گلم حتما میرم پیش ایشون❤️

قربونت برم حتما برو چون حتما یه روزی میخوای مامان بشی ایشالله من توی این دوسال خیلییییی اذیت شدم اصلا دلم نمیخواد کسی این روزهای منو تجربه کنه 

قربونت برم حتما برو چون حتما یه روزی میخوای مامان بشی ایشالله من توی این دوسال خیلییییی اذیت شدم اصل ...

عزیزدلم مرسی خیلی کمکم کردی راهنماییم کردی لطف کردی خداروشکر که الان تحت نظر پزشکین و خوبه همه چی❤️