2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچیول کن نمودار و بهداشتومگه آدمای بالغ همه یه قدن؟ یه نمودار گذاشتن انتظار دارن همه بچه‌ها روی اون ...

امان از این درمونگاه که کادرشون فک میکنن فوق تخصص دارن

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

امان از این درمونگاه که کادرشون فک میکنن فوق تخصص دارن

آره به خدا

من داغون شدم از دستشون. پسر بزرگمو میگفتن هیدروسفاله. یکی نیست بگه لامصب نمودار بخوره توی سرت. مگه همه یه شکلن؟ همون بزرگسال یکی میبینی سرش بزرگه یکی می‌بینی کوچیکه. 

چندین بار نامه دادن بهم ارجاع دادن به متخصص که این بچه هیدروسفاله. سری آخر متخصص باهام دعوا کرد. گفت اگه دوباره اجازه دادی دور سر پسرتو اندازه بگیرن دیگه پیش من نیا.

همون ادمونگران میکنن

عزیزم قد ژنتیکیه. پسر هم خیلی وقت داره برا رشد. اوج رشد قدی پسر 13.5 تا 15.5 سالگیه.

اطرافیان زیاد دیدم مینالن از قد کوتاه پسراشون بعد همونا الان از پدر و مادرشون بلندترن. 

یکی از اقوام پسرش قد کوتاهه. الان کلاس چهارمه و واقعا قدش کوتاس. چرا؟ چون پدر و مادر و خانواده پدری و مادری همه قد کوتاهن. جالبه که زیر نظر متخصص غدد هم هست و چند ساله دارو و مولتی ویتامین مصرف میکنه ولی هیچ فایده‌ای نداشته. این بچه نهایت قد پدرش میشه. 

آره به خدامن داغون شدم از دستشون. پسر بزرگمو میگفتن هیدروسفاله. یکی نیست بگه لامصب نمودار بخوره توی ...

پسر منم میگن کوتاه ببر متخصص ولی من باباش میگه تا پیش دانشگاهی همه بهم میگفتن کوتوله ولی الان قدش ۱۸۷

پسر منم میگن کوتاه ببر متخصص ولی من باباش میگه تا پیش دانشگاهی همه بهم میگفتن کوتوله ولی الان قدش ۱۸ ...

حالا من برعکس بودم. تا نوجوونی همه میگفتن تو چقدر بلندی. زشته دختر انقد بلند باشه. بعد دخترخاله‌هام و دخترداییم از من کوتاه‌تر بودن. حالا من قدم همون‌جا ایست کرد الان اونا که از من کوتاه‌تر بودن الان بلندترن. من 166 موندم. اونا 170 رد کردن😅

همون دخترداییم هی میگفت پسرم قد کوتاهه. خیلی نگران بود. الان پسرش دانشجوئه و یه سر و گردن از مادرش بلندتره. 

خلاصه که ژنتیک خیلی مهمه. 

حالا من برعکس بودم. تا نوجوونی همه میگفتن تو چقدر بلندی. زشته دختر انقد بلند باشه. بعد دخترخاله‌هام ...

بله حرف شما کلملا درسته