2777
2789

دوروز خیلی دعوتمون میش من بیشتر موقغع دعوا ساکتم ک زود تموم‌بشه ولی شوهرم‌چشاش و‌میبنده دهنش باز میکنه حالم خوب نیست دلم گرفته برااولین باز دیشب از شدت فشار عصبی رفتم‌خونه بابام‌صب زود اومد دنبالم بدون کلمه ای حرف حاضر شدم دوباره برگشتم جون‌بچم‌ خونه‌بود نگرانش بودم الان مجبورم ب سکوت ک‌بدتر نشه نمیدونم انقدر دلم‌غم دارهذعحیب اینکه من با یه خرف ساده کلی گربه میکنم ولی خنثی شدم فقط میفهمم تهدقلبم صدای شکستنش و حسم‌خوب نیست واقعا😭

وای بمیرم

خیلی سخته

🥲 بچه ت چند سالسه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای بمیرمخیلی سخته🥲 بچه ت چند سالسه

خدانکنه 

یکی۸سال یکی9ماه 

بچه بزرگم‌نتونستن ببرم استرس داشتم مجبور شدم‌برگردم‌خدا از دلم خبر داره😭ی حس عجیب غمی دارم چقدر گناه داریم ما خانما بخاطر بچه بخاطر ابروی خانواده مجبور ب سکوتیم