2777
2789
خانمهای شاغل فشاری بیشتر از اقایون تحمل میکننچون هم باید مثل مرد کار کنن هم مثل زن خونه داری کننمن ت ...

منم منظورم همینه عزیز دلم حالا همه خونه دار های بی دغدغه ریختن رو من😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودشون راضین

من از تاپیکاشون قشنگ پی بردم به این مسئله

الهی دورش بگردم زد تو گوشم مقصر من بودم که گفت آب بیار دیر بلند شدم.حالا نگرانشم که دستش که زد تو گوشم بهش فشار اومد درد گرفته،خانوما چجوری برم معذرت خواهی کنم که باعث شدم دستش درد بگیره

حالا کامنتا

خاک تو سرت یه آب آوردن بود باید مثل فرفره بلند میشدی

وااای تقصیر توئه باید قبل از اینکه بگه آب میخوام خودت ذهن خوانی میکردی

تاپیک بعدی

بخاطر ازدواج با همسرم تحصیل را رها کردم چون مخالف تحصیل بود.الان تا کلاس پنجم بیشتر درس نخوندم.اجازه کارکردن نمیده همیشه تو خونه هستم مرد خیلی خوبیه خیلی خوشحالم که مجبور نیستم درس بخونم و برم سرکار خوشحالم که خانم خونه خودمم خیلی دوسش دارم دعا نویس معرفی کنین که کمتر کتکم بزنه البته همیشه نمیزنه ها هر وقت چشم نگم و عصبانی بشه میزنه.

-عزیزم برید مشاور خانواده

-مشاور نمیاد خودمم پول ندارم تنها برم میگه همه کارتم مال تو ولی کارتش دست خودش هست معتقد هست زن نباید پول داشته باشه

(وی در اکثر تاپیک ها زنان شاغل را به رگبار می بندد و در حالی که دیشب کتک خورده و پول تاکسی هم ندارد به همسرش افتخار میکند)

منظورم اونایی که خانه داری انتخاب قلبی خودشون بوده نیستا

منظورم زن های توسری خور تحت سلطه بود،وگرنه خانه داری اگر انتخاب شخصی باشه خیلیم قشنگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

حرفتون عمومیت نداره،شاید تک و توک باشه،مثه مادران سرپرست خانوار یا بد سرپرست،یا یه عده شوهر و بابای ...

من منظورم خانم های خانه دار نبود منظورم خانم های شاغل بود عزیزم 

کلی نگاه کنی از آقایون بیشتر کار میکنن

عزیزم شاید شما کار نمیکنی ولی من خرج خانوادمم دارم میدم

عزیزم خسته نباشی 

داستان شما سر جای خودش  خیلی‌ها مثل شمان

ولی تو ایران

فشار روحی روانی و اقتصادی اکثریت روی مرداست

چون اونا رفتن خواستگاری زن و وظیفه مرد خرجی درآوردنه 

شرعی و عرفی

حالا بعضی مردا تنبلن ربطی به اکثریت نداره

خیلی اوضاع بدیه،من عدد نمی‌گم که درآمد شوهرم چقدره،میترسم متهم بشم به اینکه پز میدی و فلان،۴۰تومنش بابت قسط می‌ره ولی از بقیه اش خدا می‌دونه یه قرون نمیمونه،همه اش میگم ای خدا ملت چجوری با ده تومن پونزده تومن زندگی میکنند😢😢همه اش که باید شرمندگی بکشن،خیلی سخت شده اوضاع،اطرافم چند تا از خانوما که اصلا فکرشم نمی کردم رفتن شاغل شدن،از سر اجبار،خدا رحم کنه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ببین این قدر نا امیدم تاپیک نگهبانی و کشاورزی زدم😔 😂🤦‍♂️

شما هنوز سنی نداری 

بابا انگیزه داشته باشید تلاش کنید

چرا اینهمه حال بد

نفسم از جای گرم بلند نمیشه ها خودم همه این روزا رو گذروندم

ولی جا نزدم 

ببین این قدر نا امیدم تاپیک نگهبانی و کشاورزی زدم😔 😂🤦‍♂️

خدا لعنت کنه اون باعث و بانیش رو

اینهمه نفرین پشتشونه

همین یک ساعت پیش من و همسرم حالمون بد بود 

بخاطر همین مشکلات، فشارهای روحی و روانی رفت ، فکر و خیال رفت بیرون هوا بخوره داشت دیوانه میشد.

نمیدونم چی راجبم فکر میکنی ولی خوب از اون ادمای بی منطق و فلان که تو سایت زیادن نیستم ( خودت بفهم من ...

نه عزیزم شما حرفتون بی منطق نیست منم موافقم و  عالم دهر نیستم همه جا نگاه جنسی هست اما قانون هست. من مدیر شرکتی که براشون کار میکردم قصد بدی داشت منم فقط یرای محافظت از خودم بدون گرفتن حقوق اومدم بیرون ولی اگر قانون حمایت میکرد میتونستم ازش شکایت کنم و حقمو بگیرم. از خود شخصی که کلا زاده انگلیس بود پرسیدم شما هم این مشکل دارین؟ تعجب کرده  بود گفت به شدت اینجا  قوانین سفت و سختی داره که کسی جراتشو نداره مگر مهاجر غیر قانونی باشی. مردای ایرانی فکر میکنند زنا باید تحت کنترلشون باشند خیلی دید پایینی دارند نسبت به خانوما اکثرشونـ

😎💚🐬

درس لچه ها استرس سلامتیشون توخونه زیاده ازلحاظ احساسی هم زیادتوفضارن ولی مرداهم توسرما توماه رمضون کارمیکنن نمازخوندن توبیرون سخته و...

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...