فشار اقتصادی روی همه هست الان قدیم نیست که مردا نان اور خانواده باشند دخترا هم مستقل شدن و فشار اقتص ...
نمیدونم چی راجبم فکر میکنی ولی خوب از اون ادمای بی منطق و فلان که تو سایت زیادن نیستم ( خودت بفهم منظورم کیاس دیگه). اما زن بودن انگار همه جا خیلی سخته. درسته تو ایران محدودیت بیشتره من منکرش نمیشم. اما نمیدونم اطرافت کسی خارج رفته یا نه دقیقاً اونجا هم متاسفم نگاه جنسی و.. این چیزا هست. امروز یه فیلم تو اینستا دیدم یه خانم خارجی از طی پروازش فیلم گرفته بود که یه مرده زل زده بود به بدنش. بازم میگم من معتقدم ایران الان داغونههه ها. ولی درکل زن ها خیلی مظلومن
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم تا حالا خارج زندگی نکردم 😅😅😅ولی واقعا فشار روی مردها هم زیاده من همسر خودمو میبینم واقعا ...
عزیزم من منظورم خانمهای شاغل بود رو اونا فشار زیادی هست تا آقایون چرا؟
چون یه آقا میتونی هر کاری داشته باشه کسی هم انگی بهش نمیزنه ولی یه خانوم اجازه نداره باید سگ دو بزنه خودشو بکشه تا یه کار شرافتمند داشته باشه تا کسی بهش انگی نزنه تا خوانوادش بزارن مستقل باشه
فشار که رو مرداس. اگر خونه و ماشین نداشته باشی امیدی به اینده نیس ولی من اینا رو دارم رشته ی خوبیم د ...
علاوه برا این سربازیم معافم🧿 ولی بازم امیدی ندارم به اینده استارتر نرم افزارای رشتمم بلدم ۲۰ جا این ترم رفتم کار اموزی قبولم نکردن کلا امیدی ندارم به اینده😔
کسی که میگه فشار روی مردهاست و روی خانما نیست، از لحاظ اقتصادی مستقل نیست و وابسته شوهر یا پدرشه وگرنه دختری که مستقله فشار اقتصادی فقط یکی از فشاراییه که حس می کنه.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.