2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین غذاهات همونایی که قبلا میپختی فقط با چربی کمتر، یعنی روغن کمتری بریز، بیشتر آبپز و کبابی یعنی س ...

در راستای حرف ایشون باید بگم مرغ رو بگذارید با روغن خودش سرخ شه، همینطور ماهی، آب و ادویه رو که بریزید روشون آب که تبخیر شد زیرش رو کم کنید گوشت و ماهی و مرغ روغن پس میدن، پیاز هوایی که برای غذا میگیریم هم خیلی راحت با روغن خودشون سرخ میشه و مصرف روغن هم تقریبا صفر، توی ماهیتابه ی مرغ میتونید سبزیجات هم با همون روغن مرغ سرخ کنید هم مزه میگیرن هم سرخ میشن امید وارم کمکی کرده باشم💖

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
متوجه‌شدم آره والا بخاژر همین غذاهاست که آدم انقدر مریض میشه

اشکال نداره اگر به خوشمزگی اونا نمیشه یا قیافش خوب درنمیاد، ولی مهم سلامتیه، یه مدت همین روند رو پیش بگیرید ذایقه‌تون عادت میکنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
چه خوب نمیدونستم 💕 مرسی

خواهش میکنم❤️

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨