2777
2789
عنوان

روش درست کردن پای مرغ که خوشمزه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 17 پست
فکر کنم ساده درست کنی فقط با نمک زردچوبه وپیاز آبش غلیظ بشه خوشمزه بشه زیره سبز فلفل سیاه هم میتو ...

مرسی عزیزم آره اینم روش خوبیه با آبش برنج کته درست کنی👌🏻 بنظرم خوشمزه بشه ولی خب بو نمیده؟

ما همینطوری که شما و دوستان گفتین درست میکنیم ولی بی مزه میشه فک کنم آبش زیاد میشه و غلیظ نمیشه البته قبلنا اینجوری درست میکردیم خوشمزه میشد الان دیگ مزه ندارن پای مرغا

حالا اینبار سرخش کردم با موادا ببینم چطور میشه 

جاتون سبز🩵🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه هورمونیه؟بیشتر بخاطر کلسیمشه معروفهفقط ا ی چیزش میترسم اینکه با پودر...بشورنش😐😑🤢🤷🏼‍♀️

ن نخور عزیزم کلسیمش خیلی کمه تاثیری ندارد بنظرم بجاش پاچه گوسفند بخور بهتره  برای کلسیم مکمل بخور تاثیرش بیشتره