2777
2789
عنوان

چقدر از تاپیک های حس ششم بدم میاد🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 40 پست
سلام عزیزم خوبیهیچی😂استوری میزاره من حتی سین نمیکنماسوری هم نمیزارم لایک و ریپلای کنه

سلام قشنگووووو 

صدای منو می‌شنوی درحالیکه یه امتحانو دادم و بعدی رو نیم دیگه میرم که بدم 

حالا ببین خوبم یا بد 😬😑

تو خوبی ملی عروس 🌚

این حجم از تغییر در تو  در عرض سه ماه منو زیپ می‌کنه 😶😁

وای خدا منو ببخشیه دو سه سال پیش تو همین سایت چقد اونایی که به حس ششم باور داشتنو مسخره و اذیت میکرد ...

منم یه دو سه هفته پیش کل نی نی سایت ریختم به هم.خخخ. صد تا پیام داشتم. همشون هم سر کار گذاشتم کلی خندیدم بهشون. خدا کنه باور نکرده باشن . یکی اسم شوهر میخواست یکی شغل هر کی یه حاجت. یه لحظه فکر کردم فرستاده خداوندم. خدا ببخشه منو.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام قشنگووووو صدای منو می‌شنوی درحالیکه یه امتحانو دادم و بعدی رو نیم دیگه میرم که بدم حالا ببین خو ...

موفق باشی عزیزم😍😍❤

سعی میکنم بهش فکرنکنم

یعنی ی ذره بهش فکرمیکنم میبینم احساسم داره برمیگرده😬😂🤦🏻‍♀️

اگر تو رابطه نبود صبر میکردم

ولی دیدم تو رابطست🥲 هر روز با دختره میرفت دریا و کافه 

دیگه به این نتیجه رسیدم استوریشو باز نکنم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

عه پس همه اون کلوزفرندا الکی و همیطوری کشکی بود تف بهش

هنوزم میزاره نمیدونم چی میزاره😂🤦🏻‍♀️

تو آب نمک هستم واسش😂

منم یه دو سه هفته پیش کل نی نی سایت ریختم به هم.خخخ. صد تا پیام داشتم. همشون هم سر کار گذاشتم کلی خن ...

ولی بنظرم آدمی که خودشو زده به احمقی و بجای خدا دست به دامنه بنده خدا شدرو میشه اذیت کرد😁 

مثلا میاد میگه بگو mبه s میرسه؟ رنگ شرت مادرشوهرم الان چه رنگیه؟بچه اولم پسره یا دختر؟من چندسال زنده میمونم؟ و.... 

باور کن اگه شارلاتان باشی کلی میتونی از این جماعت ازخدا بی خبر پول به جیب بزنی

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

وای یادمه قبلاً تاپیک میزدن راجع به کتاب ، آشپزی ، سیاست های زنانه ، ...

چقدر مفید بود 

تبادل نظر میکردی هم چیزی یاد می‌گرفتی هم دوست پیدا میکردی

الان واقعا بی محتوا شده نود درصد تاپیک ها 

اون محتوا دار ها هم گم میشن بین اینا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ولی بنظرم آدمی که خودشو زده به احمقی و بجای خدا دست به دامنه بنده خدا شدرو میشه اذیت کرد😁 مثلا میاد ...

وای آره بخدا. دقیقا. همه این سوالا بود.‌ گفتم سرکارشون بزارم بلکه دست بردارند از خرافات

وای یادمه قبلاً تاپیک میزدن راجع به کتاب ، آشپزی ، سیاست های زنانه ، ...چقدر مفید بود تبادل نظر میکر ...

آره منم یادمه تاپیکهای خوبی پربازدید میشد 🥲

من فقط از یه کاربر تعجب کردم یکی بود به اسم فلفل تیشتر ۸۰ درصد چیزهایی که می‌گفت واقعی بود مثلا گفته بود الان تاپ طلایی تخته موهات بلنده یا مشخصات دقیق لباس پسررو میداد ک با دختره تو رابطه بود 😨 ولی خب تا جایی من میدونم کسی اگه چشم سومش باز هم باشه قدرت پیش بینی آینده رو نداره 

میتونه روحی کمی کانکت بشه و یسری چیزارو دربارش بفهمه 

اینجا بنظرم حس شیشم بیشتر فانه 

منم بنظرم فانه و جدی نمیگیرم 

برگشت به آزادی🕊