2777
2789

خیلی بده که اکثر وقتا یه همچین تاپیکی پربازدیده 

الان دقیقا ۳ تا تاپیک حس ششم داخل داغ ترینها هست

چند روز پیشم همینجور بود

به جای اینکه چند تا تاپیک آموزنده ببینیم  و یه چیزی ازش یاد بگیریم 

یادمه سالهای قبل تاپیک های خوبی پربازدید میشد 

الان همش حس ششم

واقعا باورم نمیشه ی عده  بهش اعتقاد دارن😐🤦🏻‍♀️ 

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلا تاپیکای پربازدید رو نگاه نمی‌کنم. امروز تصادفی چشمم خورد به داغ‌ترین‌ها برگام ریخت.

واقعا جای تأسف داره. وسط قرن بیست‌ویکم این حجم از خرافات⁦🤦🏼‍♀️⁩

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

وای خدا منو ببخشیه دو سه سال پیش تو همین سایت چقد اونایی که به حس ششم باور داشتنو مسخره و اذیت میکردم،انشالله متوجه بشن همش الکیه و اینقد دنبال این نباشن آینده چی میشه،بابا تلاشتو بکن و بقیشو بسپار بخدا

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
من کلا تاپیکای پربازدید رو نگاه نمی‌کنم. امروز تصادفی چشمم خورد به داغ‌ترین‌ها برگام ریخت.واقعا جای ...

دقیقا

من قبلا همیشه اول پربازدید رو نگاه میکردم و دوسش داشتم

دیگه ی مدت اصلا نگاه نکردم

این هفته چندبار نگاه کردم هر بار سه تا تاپیک حس ششم پربازدید بوده🤦🏻‍♀️

تاپیک آموزنده طرفدار نداره. قبلنا کلی دوست و رفیق داشتیم اکثرا هم با ادب. الان اکثرا نوجوون و دانش ا ...

وای تاپیکای معرفی کتاب کاربر نازنین پربازدید می‌شد، کاربر دلبراماوحشی تاپیک فان می‌ذاشت.

چقدر هم خوش می‌گذشت.

الان ته هر تاپیکی بری می‌بینی از چند صفحه قبل دعوا شروع شده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چ خبر از امیر دناسوار

سلام عزیزم خوبی

هیچی😂

استوری میزاره من حتی سین نمیکنم

اسوری هم نمیزارم لایک و ریپلای کنه

تاپیک آموزنده طرفدار نداره. قبلنا کلی دوست و رفیق داشتیم اکثرا هم با ادب. الان اکثرا نوجوون و دانش ا ...

درسته👌🏻

وای خدا منو ببخشیه دو سه سال پیش تو همین سایت چقد اونایی که به حس ششم باور داشتنو مسخره و اذیت میکرد ...

واقعا چرا فکرمیکنن آدما میتونن آینده رو بفهمن🥲🤦🏻‍♀️

درکشون نمیکنم

دقیقامن قبلا همیشه اول پربازدید رو نگاه میکردم و دوسش داشتمدیگه ی مدت اصلا نگاه نکردماین هفته چندبار ...

یادمه دو سه سال پیش انقد این تاپیکا زیاد شده بودن چند نفر یه کمپین تشکیل دادن اگه جایی می‌دیدن این تاپیکا رو گزارش می‌زدن تا حذف بشه. چندتا تاپیک تعطیل شد حس شیشمیا عقب نشستن. بعد یهو کلی کاربر قدیمی سایت رو ترک کردن و کلی کاربر جدید سطح پایین اومدن دوباره این تاپیکا اومدن.

وای تاپیکای معرفی کتاب کاربر نازنین پربازدید می‌شد، کاربر دلبراماوحشی تاپیک فان می‌ذاشت.چقدر هم خوش ...

اره متاسفانه🥲

یادمه دو سه سال پیش انقد این تاپیکا زیاد شده بودن چند نفر یه کمپین تشکیل دادن اگه جایی می‌دیدن این ت ...

کاش الانم همینجور میشد

اصلا نی نی یار باید خودش تعطیلشون کنه

اصلا ی جور گناهه به نظرم🤦🏻‍♀️مگه خدا هستن ک از آینده خبر میدن و پیش بینی میکنن