2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خرافات تا کجا اخه تو این سال خرافات هنوز‌خانومای دیوانه سال ۲۰۲۵ هستیم ی لحظه فقط فکرتونو به کار بندازین اگ دعانویسا واقعی بود کارشوت هیچوقتتتتتتتت نمیگفتن دستوپای حیوونای مظلوم خداروقطع کنین کجای دعاو قران اینو گفته ها؟همه جا پیامبر گفته محبت کنین ب‌حیوونا واقعا متاسفم براتون خودم ی گربه بی دم دیدم چ زجری میکشید کاردعانویس بود فق فک کن اگ واقعی بود هیچوقتتت ضدخدا حرف نمیزدن واقعا متاسفم‌پول تو حلق این اشغالا با کثافت کاریاشون میریزین واقعا که یه لحظه فقط فکرتو به کار بنداز بعد حرف بزن

والا من ب ی‌ بنده خدایی ی شماره تو همین جا دادم چون کاره طرف رو قبول داشتم از اون روز دیگ هرچی بهش پیام میدم جوابمو نمیده شماره دعا نویس هم‌پاک کردم و ترسیدم دیگ شماره بدم 😐😐😐😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

فقط یه لحظه فکرکنین به گندکاریاشون به حیوونای بیچاره ای ک قربانی میکنن بعد حرف بزنین خرافات چقدر اخه؟متاسفم برای شما جهان سومیا ک حرفای ضد خدا هم گوش میدین همین شما دیوانه ها ب دعانویس گوش میدین دستوپای مطلومای خدایی ک گفته باهاشون خوب باشینو قسع میکنین متاسفن براتون داری ثابت میکنی جهان سومی هستی

وای خرافات تا کجا اخه تو این سال خرافات هنوز‌خانومای دیوانه سال ۲۰۲۵ هستیم ی لحظه فقط فکرتونو به کار ...

حرفت لایک‌ داره منم زمانی دنبال این چیزا بودم ولی وقتی همشون رو ریختم اشغالی و بخدا توکل کردم ب خدا خودش قسم ب ده روز نکشید زندگیم درست شد کارم فقط شده بود نماز شب و قرآن ذکر گفتند

حرفت لایک‌ داره منم زمانی دنبال این چیزا بودم ولی وقتی همشون رو ریختم اشغالی و بخدا توکل کردم ب خدا ...

دقیقا تا وقتی قران هست همه راه های درست نوشته توش واقعا چرا باید به خرافات رو اورد پول تو حلق این اشغالای مریض ریخت 

از کانال تلگرام کتاب جادو دان کن راهنماش بخون خودت واسه خدت دعا بنویس

اونم سنگینی میاره خب نیست

وای خرافات تا کجا اخه تو این سال خرافات هنوز‌خانومای دیوانه سال ۲۰۲۵ هستیم ی لحظه فقط فکرتونو به کار ...

خرافات نیست عزیزم..یکم مطالعه کن..اونی ک بخواد طلسم بندازه تو زندگی بقیه، کندن دم گربه هم براش راحته 

دقیقا تا وقتی قران هست همه راه های درست نوشته توش واقعا چرا باید به خرافات رو اورد پول تو حلق این اش ...

اره عزیزم

والا من ب ی‌ بنده خدایی ی شماره تو همین جا دادم چون کاره طرف رو قبول داشتم از اون روز دیگ هرچی بهش پ ...

عزیزم مراقب باش 

گاهی طلسم ها ب قلب آسیب میزنن 

و باعث درد و تپش میشن