2777
2789
واقعا؟؟؟؟ یعنی به همین راحتی ؟؟ تا کی ؟؟ تجربه شده ست ؟

والا من فقط یا ودود با یالطیف و ذکر چله ذکر یونسیه رو برداشتم زود جواب گرفتم 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر جالببببب یکم فکر کن یا ب اون ک دادی شمارشو ازش بگیر من بخدا گیر سرکتابم ببینم چی میشه

بعد جالبش هم اینجا بود ک‌خانواده ام می‌گفتند چرت میگه تا اینک خودشون یکی یکی زنگ زدند و زندگیه اونا رو هم گفت براشون بعد باورش کردند دوستی اون طرف رو بخدا پاک کردم دیدم جوابمو نمیده پاکیدم اگ گیر آوردم بهت میدم فقط تو مثل اون طرف نکن جوابمو بده بفهمم حالت خبع یا نه ک منم عذاب وجدان نگیرم

بعد جالبش هم اینجا بود ک‌خانواده ام می‌گفتند چرت میگه تا اینک خودشون یکی یکی زنگ زدند و زندگیه اونا ...

نه عزیزم من اصلا اهل این حرفا نیستم بخدا چرا جواب ندم فقط بی زحمت برام گیر میاری ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ارع عزیزم

وای چقدر جالب خداروشکر ک مشکلت حل شد خیلی سخته خیلی من تصمیم گرفتم از امروز این ذکر یا لطیف رو همینجوری زبونی زیاد بگم عیبی نداره به اون تعداد که گفتی نرسه ؟؟

چله ذکر یونسیه چج ریه ؟

نه عزیزم من اصلا اهل این حرفا نیستم بخدا چرا جواب ندم فقط بی زحمت برام گیر میاری ؟؟

اره حتمان پیدا کردم بهت درخواست دوستی میدم چون ب یکی از دوستام داده بودم باهاش کات کردم ولی ببینم جوابمو میده یا نه اگ جواب داد بهت خیر میدم

وای چقدر جالب خداروشکر ک مشکلت حل شد خیلی سخته خیلی من تصمیم گرفتم از امروز این ذکر یا لطیف رو همینج ...

نه عزیزم بگو ذکر ک اشکالی نداره والا میگن ذکر یونسیع سنگینی میاره ولی من اعتقاد ندارم قبل شروع کردند هرکاری صدقه بذاری هیچ اتفاقی نمیفته بعد هم اگ ذکر یونسیع سنگینی  داشت حضرت یونس هم نمگیفت و خدا نجاتش نمیداد فقط خدا باید بخاد

وای چقدر جالب خداروشکر ک مشکلت حل شد خیلی سخته خیلی من تصمیم گرفتم از امروز این ذکر یا لطیف رو همینج ...

ارع عشقم من مشکلم حل شد و الان دوتا آرزو دارم و اونم میدونم خدا بهم میده فقط زمان میخاد و صبوری

اره حتمان پیدا کردم بهت درخواست دوستی میدم چون ب یکی از دوستام داده بودم باهاش کات کردم ولی ببینم جو ...

مرسی عزیزدلم ممنونم ازت 

نه عزیزم بگو ذکر ک اشکالی نداره والا میگن ذکر یونسیع سنگینی میاره ولی من اعتقاد ندارم قبل شروع کردند ...

منم شنیدم ولی اعتقاد ندارم چن سال پیش برای ی کار محالی خوندم جواب داد ازت ممنونم 

ارع عشقم من مشکلم حل شد و الان دوتا آرزو دارم و اونم میدونم خدا بهم میده فقط زمان میخاد و صبوری

خداروشکر ان شاءالله میرسی به اونام 

عزیزم یه سوال اگر دوست داشتی جواب بده خونواده ی عشقت مخالف بودن ؟؟؟ سر موضوع مهم یا نه الکی ؟

منم شنیدم ولی اعتقاد ندارم چن سال پیش برای ی کار محالی خوندم جواب داد ازت ممنونم

فدات گلم