2777
2789
اونم سنگینی میاره خب نیست

من جادوی سیاه نگفتم 

این جادوهای ساده مثل طلسم محبت ثروت اینا 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط یه لحظه فکرکنین به گندکاریاشون به حیوونای بیچاره ای ک قربانی میکنن بعد حرف بزنین خرافات چقدر اخه ...

انقد شعار نده خودم حفظم اینا رو...مگه می‌خوام برا کسی دعا بگیرم..یکی دیگه طلسم انداخته باید باطل بشه..

حرفت لایک‌ داره منم زمانی دنبال این چیزا بودم ولی وقتی همشون رو ریختم اشغالی و بخدا توکل کردم ب خدا ...

منم خونواده هامون مخالفن نمیزارن منو عشقم بهم برسیم چجوری توکل کنم دیگ انقد ناامیدم همه چیو فراموش کردم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عزیزم مراقب باش گاهی طلسم ها ب قلب آسیب میزنن و باعث درد و تپش میشن

ارع عزیزم منم توبه کردم دیگ شماره اش رو ب کسی ندادم‌ ولی ب جرات میتونم بگم سرکتاباش محشر بود من یکی شاخ درآوردم ولی ب کل گذاشتم کنار ب خدا پناه اوردم

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

ارع عزیزم منم توبه کردم دیگ شماره اش رو ب کسی ندادم‌ ولی ب جرات میتونم بگم سرکتاباش محشر بود من یکی ...

اره عزیزم باریکلا 

گاهی طلسم می‌تونه قلب رو از کار بندازه 

اگه ندونه کسی چکار کنه

ارع عزیزم منم توبه کردم دیگ شماره اش رو ب کسی ندادم‌ ولی ب جرات میتونم بگم سرکتاباش محشر بود من یکی ...

میشه ب من بدی بخدا من دعا نمیخام سرکتاب میخام فقط از اینده هم میگفت ؟؟

منم خونواده هامون مخالفن نمیزارن منو عشقم بهم برسیم چجوری توکل کنم دیگ انقد ناامیدم همه چیو فراموش ک ...

روزی ۹۹ بار ذکر یا ودود بگو و ۱۲۹ بار یا لطیف بگو و روزی ۴۸۵ بار یا جامع بگو حل میشه

اره عزیزم باریکلا گاهی طلسم می‌تونه قلب رو از کار بندازه اگه ندونه کسی چکار کنه

فدات😘😘♥️

روزی ۹۹ بار ذکر یا ودود بگو و ۱۲۹ بار یا لطیف بگو و روزی ۴۸۵ بار یا جامع بگو حل میشه

واقعا؟؟؟؟ یعنی به همین راحتی ؟؟ تا کی ؟؟ تجربه شده ست ؟

عزیزم با تسبیح یا ذکر شمار مهم نیست ؟؟ میشه همینجوری زبونی مدام بگم   نشمرم ؟

میشه ب من بدی بخدا من دعا نمیخام سرکتاب میخام فقط از اینده هم میگفت ؟؟

عشقم این آینده رو نمی‌گفت ولی قشنگ برات میگفت این اتفاق برات افتاده و برگشتت دیگ فایده نداره یا چمیدونم پیش اطرافیانت درد و دل نکن ولی خب من پاک کردم شماره اش و حافظه ذهنمم نیست دیگ ترسیدم ب کسی بدم چون خودشم بنده خدا میگفت مثلان دعا برات بنویسم فایده نداره 

عزیزم با تسبیح یا ذکر شمار مهم نیست ؟؟ میشه همینجوری زبونی مدام بگم نشمرم ؟

با هرچی ک میتونی فقط موقع گفتن با کسی حرف نزنی بهتره و سر نماز باشی ک دیگ عالیه

عشقم این آینده رو نمی‌گفت ولی قشنگ برات میگفت این اتفاق برات افتاده و برگشتت دیگ فایده نداره یا چمید ...

چقدر جالببببب یکم فکر کن یا ب اون ک دادی شمارشو ازش بگیر من بخدا گیر سرکتابم ببینم چی میشه