2777
2789
عنوان

خانمایی که قهرید چطور دووم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست
اره با دست هلم داد اونطرف حرفای خیلی بدی ام بهم زد توهمی روانیو فقط بخاطر حرف اخرش نمیخوام عمرا پا پ ...

چی بگم والا

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر چی قهر کردی؟

اومدم باهاش اروم حرف بزنم گفتم یا میگی این اکانتای دختر توروبیکات که هرشب میان و یه هو غیبشون میزنه و پاک میشه کین یا دیگه مهم نیستی برام که چیکار میکنی و کجا رفتی واومدی .

دیونه شد ......

گفت کافر همه رو به کیش خود پندارد معلوم نیس داری چیکاری چیکار میکنی که هرشب من خسته و کوفته از سرکار میام میای گیر میدی به من 

منم سفت رفتم تو نخت ببینم داری چیکار میکنی 

گفتم این الان چیه داری به من میگی؟؟؟؟؟

گوشیو پرت کردم جلوش گفتم برو تو نخ ،گفت ها دیدی چقدر زور داره به ادم تهمت زدن‌.

بعدم گفت روانی و توهمی برو یه فکری به حال اعصابت بکن.

منم گفتم خوبه خودت با چشا خودت دیدی بعد به من میگی توهمی؟روانی؟

گفت من هیچ کاری نکردم.

برو میخوای طلاق بگیری مهریه بزاری هرکار میخوای بکن .

منم گفتم حالا روانی و توهمی بودن توروهم میبینیم بعدم منم میام میگم نمیدونم اینا کین برو هر کار خواسی بکن.

بعدم گفت دیگه تحملتو ندارم از خونه زد بیرون.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اومدم باهاش اروم حرف بزنم گفتم یا میگی این اکانتای دختر توروبیکات که هرشب میان و یه هو غیبشون میزنه ...

مطمئنی با دخترا چت میکنه؟

شایدم داری اشتباه میکنی

با مدرک باهاش حرف بزن

اومدم باهاش اروم حرف بزنم گفتم یا میگی این اکانتای دختر توروبیکات که هرشب میان و یه هو غیبشون میزنه ...

🫤

متاسفم ولی اگه میتونی برید مشاور خانواده کار بلد

یه نصیحت از منم بشنو وقتی همسرت خسته میاد خونه یه ساعت صبر کن تا خستگیش در بره پاپیچش نشو بذار استرس بیرونو حل و فصل کنه

و اینکه عین ملکه باش مغرور و با عزت که نیازی نباشه چکش کنی و اون بترسه تو بخاطر خطاش از دستت بده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مطمئنی با دخترا چت میکنه؟شایدم داری اشتباه میکنیبا مدرک باهاش حرف بزن

نه میدونم با کسی حرف نزده 

اکانتای مختلف میورد هرشب خیلی بودن اخه اینهمه ادم کجا بودن یکی دوتاشونم پسربود

🫤متاسفم ولی اگه میتونی برید مشاور خانواده کار بلدیه نصیحت از منم بشنو وقتی همسرت خسته میاد خونه یه ...

اره از سرکار که اومدم باهاش حرف زدم.

خب بترسه مگه بهتر نیس؟

اخه انگار که خیلی به بودنم که مطمئنه.