2777
2789

من نمیتونم همش جایی دعوت میشم نمیشه پشمکی برم که،چون موهام سیاه هستن خیلی دیده میشن

شما تو زمان لیزرتون چندبار در ماه صورت رو شیو میکردین؟ مخصوصا ما متاهلا جلو همسر ادمم قشنگ نیس اینجوری با ریش و سیبیل😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من که فقط دوهفته یبار باید با ژیلت میزدم

وای اینقدر سریع رشد میکردن که هیچ جا نمیرفتم شوهرمم زیاد توجه نمیکرد

ولی چه فایده اینقدر همه چیزو رعایت کردم ولی کاش نتیجه میگرفتم 

اون که بدن هست من بیشتر از حد نصابش شیو میکردم الان مثلا زیر بغل ،بیکینی پات رشد کنه دور از بهداشت ه ...

منم

باز دست و پا یکم میشه تحمل کرد و کم میشه

صورت من بعد لیزر بدتر شد و دوباره مجبورم از اول لیزرش کنم

برای من که فقط دوهفته یبار باید با ژیلت میزدموای اینقدر سریع رشد میکردن که هیچ جا نمیرفتم شوهرمم زیا ...

منم صورتم بدتر شد

الان قسمت چونه م سه برابر شده بقیه جاها باز قابل تحمل تره

نمدونم با چی بهتره شیو کنیم

منم صورتم بدتر شدالان قسمت چونه م سه برابر شده بقیه جاها باز قابل تحمل ترهنمدونم با چی بهتره شیو کنی ...

عزیزم برای من از اولش موهای سیاه بود برای همین بدتر نشد ولی همون جوری موند  اینقدر خوشحال میرفتم لیزر چون میگفتم نتیجه میگیرم 

۱۲جلسه مرتب رفتم دیدم فایده نداره بعد اعتراض کردم اپراتور گفت مشکل هورمون داری 

دیگه دوتا آزمایشگاه خصوصی آزمایش دادم همه چیز خداروشکر خوب بود 

جواب آزمایش رو بردم پیش اپراتور فقط بهم گفت عجیبه 😐😂

چون بیمه نداشتم همش حسرت پول آزمایش و هزینه لیزر میخوردم 🤦🤦

من که اگر شمع هم بندازم بخدا سه روزه در میاد دیگه فعلا با تیغ ابرو اصلاح میکنم 

منم صورتم بدتر شدالان قسمت چونه م سه برابر شده بقیه جاها باز قابل تحمل ترهنمدونم با چی بهتره شیو کنی ...

فعلا من که ماهی یبار شمع میندازم سه روز در میاد ..

هردفعه هم با تیغ ابرو شیو میکنم 

امیدوارم یه.دستگاه جدیدی بیاد بریم راحت شیم 

عزیزم برای من از اولش موهای سیاه بود برای همین بدتر نشد ولی همون جوری موند اینقدر خوشحال میرفتم لیز ...

منممم همینجوری م حالا نسخه ازمایش گرفتم ک برم بدم

۱۵جلسه تا حالا رفتم ولی بهتر نشد و بدتر شد

منممم همینجوری م حالا نسخه ازمایش گرفتم ک برم بدم۱۵جلسه تا حالا رفتم ولی بهتر نشد و بدتر شد

وای خیلی سخته 

چون شوهرم تا شب سرکار بود بعد نزدیک ما هم لیزر نبود که خودم برم شوهرم یک سال هی هرماه مرخصی ساعتی میگرفت منو میبرد ولی بهم میگفت چرا فرقی نمیکنی 😂 اینقدر براش توضیح میدادم که یهویی جواب میگیرم آخرشم هیچی به هیچی