2777
2789
عنوان

دارم میسوزم چرا جواب مادرشوهرمو ندادم چجوری تلافی کنم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 60 پست

بنظرم چیز خاصی نشده کینه ای نباش خودت رنج میبری

مامان خودتم گفته بود همینقدر ناراحت میشدی??

منم گاهی وقتی بچم نوزاد بود با اینکه بچه دومم بود مادرم میگفت بده من تو بلد نیستی فلان کار رو بکنی بچه رو کشتی😂😂

احساس مسولیت دارن تا وقتی بچه کوچیکه

دلگیر نشو

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کینه ای نباش بابا 

عذر خواهی هم که کردن 

چه حوصله ای داری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

دوست عزیزم. کاملا درکت میکنم. ماه‌های اول بچه داری، معمولا مامانا خیییلی حساس میشن. از کوچکترین حرفا، معانی وحشتناک دریافت می کنن. میترسن که بقیه فکر کنن اونا مادر خوبی نیستن

به نظرم مادرشوهرتون فقط می‌خواسته بهتون کمک کنه. همین

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

من همیشه برا تلافی کم‌محلی میکنم 

کم‌محلی بهترین گزینه هست برا من 

به یکی‌از آشناها یک‌روز در میون زنگ‌میزدم‌جویای احوال میشدم یه حرفی زد سه سال پیش از اون روز تا الان دیگه زنگ نزدم 

اصلا فک کن همسرت اینا ب این مامانت فقط خودش رو کاربلد میدونه خندیدن،دیک همه جوره از دلت درآوردن دیگ انقد کینه ای نباش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من اگه بودم همون اولم میخندیدم و حرفشو به شوخی میگرفتم

چقدر جدی گرفتی

تازه بعدشم که بیچاره جبران کرده

انقدر جدی و کینه ای باشی خودتو از بین میبری و با بقیه هم به مشکل میخوری

بازم آدم خوبی بوده

مادرشوهر من گنده ترین حرفا رو میزنه بعدشم باز میره پشت سر توطئه میکنه