2777
2789
عنوان

خودکشی 🥺💔

474 بازدید | 48 پست

تروخدا یه خودکشی بدون درد بگین ب خدا دیگه نمیکشم هرکی تونسته بهم ضربه زده مخصوصا خانواده هرکی داستان زندگی منو بشنوه میگه چ جوری تحمل کردی .کلا ۲۰ سالمه ولی پیر شدم تا ۱۶ سالگی خونه پدرم بودم همش کتک سرکوفت حبس با کمربند بی دلیل میوفتاد ب جونم تو اتاق حبسم میکرد نمیزاشت جایی برم به زور شوهرم داد به کسی که ۱۰ سال ازم بزرگ تره و بی پوله من خیلی عذاب کشیدم دچار افسردگی شدم دستام شروع به لرزش کردن و... این فقط مشکلات کوچیکی از زندگیم بودن ک گفتم خواهشا بدون قضاوت یه خودکشی بدون درد بگین ک دیگه نمیکشم دوستامو میبینم چقد خوشحالن دارن دانشگاه میرن من بدبخت از اول تو زندگیم کتک خور بودم و بدبخت🥲

الان مشکلت شوهرت چیه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عرض معزرت نمیدونم چرا تاپیک های خودکشی و باور نمیکنم 

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*