2777
2789

ی گروه خوردگی خواهرو  برادری داریم 

و اینکه ما از ی خونواده سنتی هستیم .

ی برادرم ب شدت اهل موازین دینی ن اینکه خیلی مومن باشه ها نه مثلا نظرش اینه  وقتتون بیخودی هدر ندید و همش کلیپ انگیزشی و مطالب علمی سیاسی اینا میزاره  

ی برادر دیگم آدم شادی ه کلیپ های احساسی و جوک و و اینچیزا میزاره 

اونروز دیدم برادر دومی م 

ی کلیپ رقص که ۶ تا خانم میرقصن رو گذاشته . حقیقتش تعجب کردم درسته  اینجور چیزا تو فضا مجازی زیاده ولی ب نظرم باید در حد ی حرمت چیزی باشه وسط.

بعد من رفتم ب خواهرم گفتم بنظرت کلیپ رقص پاک کنم ؟

بعد گفتم ی موقع فکر نکنه اون یکی داداشم پاک کرده چون ی نمه مبادی آداب ه 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

چقد جدی گرفتین دنیارو 🙁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد تا نوشتم و ی لحظه رفتم و برگشتم دیدم خواهرم پاک کرده از گروه .

گفتم ب داداش میگفتی پاک کردی فکر نکنه برادر دیگ پاک کرده اونم گفت باشه !!

حالا اونروز میپرسم وقتی گفتی چیزی نگفت 

خواهرمم  گفت ن گفتم آیلار ناراحت شده پاک کردم ..

منم تعجب کردم گفتم آخه چرا از من مایه گذاشتی نمیشد یچی بهتر بگی .

گفت از قصد گفتم توناراحت شدی اگ  خودمو میگفتم یکساعت نصیحت ک اینچیزا طبیعیه و فلان 

گفت همینطوری شم 

طومار نوشت اینچیزا طبیعیه

اووو چقد سخت میگیرین

من بابام ب شدت مذهبیه

و اهل دین و ایناس ی رکعت نماز قضا نداره دست ب خیر داره و....

ولی خواهر کوچیکم ارایش میکنه دابسمش میگیره بابام میشینه کنارش الکی ادا در میاره

یا من ازدواج نکرده بودم میگفت بشین پیشم موهاتو شونه کنم

یا میگفت بیا ارایشت کنم و سرمه میکشید تو چشام 

چمیدونم ینی من حساسم؟!!!

با هم راحت نیستید؟ تعارف دارید؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نکنه تومسائل دیگمم  اینطوری حساسم یا واقعا حق دارم !!

مثلا یبار تاپیک زدم شوهرم آیدی اینستاشو ب من نداده اما ب جاریم داده 

و خیلی م اصرار داره ک اصلا اونو فالو نداره 

نکنه من حساسم واقعا

نکنه تومسائل دیگمم اینطوری حساسم یا واقعا حق دارم !!مثلا یبار تاپیک زدم شوهرم آیدی اینستاشو ب من ند ...

نه اینجارو واقعا حق دارید