2777
2789
عنوان

اکه تو گروه خونوادگی کلیپ این مدلی بزارن برخوردتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 48 پست
اووو چقد سخت میگیرینمن بابام ب شدت مذهبیهو اهل دین و ایناس ی رکعت نماز قضا نداره دست ب خیر داره و... ...

عزیزم  اون پدرته ی نمه فرق داره 

مثلا شما ب داداشت اجازه میده خط چشم بکشه

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم آموزش رایگان خیاطی دارم کانال زدم لینگش تو امضام هست

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

کاش یاد بگیریم به هم احترام بذاریم من بودم لفت میدادم هر کسی رو هر جور هست قبول کنید نمیتونید قطع ارتباط کنید این خیلی ظلمه بخاطر یکی دیگه به یکی دیگه بی احترامی شه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اوووو چقدر سخت میگیرین ببینین و بگذرین 

چند سالتونه شما خواهر برادرا؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نکنه تومسائل دیگمم اینطوری حساسم یا واقعا حق دارم !!مثلا یبار تاپیک زدم شوهرم آیدی اینستاشو ب من ند ...

اینکه به جاریت داده به شما نداده،اونوقت ناراحت شدی غیرطبیعیه؟

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
با هم راحت نیستید؟ تعارف دارید؟

راحت ک آخه مثلا تعریف تا چی باشه .

مثلا تا حالا کنار هم نرقصیدیم ک. 

اره ی مرزی هایی  هست

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
نکنه تومسائل دیگمم اینطوری حساسم یا واقعا حق دارم !!مثلا یبار تاپیک زدم شوهرم آیدی اینستاشو ب من ند ...

شوهرتو باید جر میدادی 🤐🤐🤐

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم اون پدرته ی نمه فرق داره مثلا شما ب داداشت اجازه میده خط چشم بکشه

کلا منظورم اینه دین رو ترسناک نشون ندین

منظورمم این بود بابام با اینکه ب شدت  ب دین مقیده ولی هیچوقت ب طرز فکر ماها گیر نمیداد و مارو محدود نمیکرد

شمام نباید این فکرو بکنید چون داداشتون مذهبیه هیچکس نباید چیزی خلاف عقایدش بیان کنه

چمیدونم ینی من حساسم؟!!!

نه حساس نیستی منم خوشم نمیاد بابا و داداشم فیلم رقص زنای دیگه رو نگاه کنن

ولی مامانم براش مهم نیست 😅

اخه بعضیاشون تیپشون یه جوریه واقعا خوب نیست مردا نگاه کنن

مثلا دیشب خودم یه کلیپ نگاه میکردم خانومه شلوار لی و کراپ پوشیده بود ولی ماشالا لگنش بزرگ بود 

خب خوشم نمیاد مردامون اونو ببینن😑😑😑😑

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را