2777
2789
عنوان

اکه تو گروه خونوادگی کلیپ این مدلی بزارن برخوردتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 48 پست
کاش یاد بگیریم به هم احترام بذاریم من بودم لفت میدادم هر کسی رو هر جور هست قبول کنید نمیتونید قطع ار ...

عزمزمه بی احترامی نیس هرچند برادرمم جبهه نگرفت 

حتی خودشم برداشت ب اون یکی برادرم گفت اینجا مسائل سیاسی نزاد همه کانالها پره اینجا ی جمع خونوادگی ی چنددقیقه ذهنمون آزاد شه 

هردوشونم قبول کردن 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوووو چقدر سخت میگیرین ببینین و بگذرین چند سالتونه شما خواهر برادرا؟

من از همه کوچکترم ۳۱ سالمه 

بزرگترمونم ۴۷ سال

اووو چقد سخت میگیرینمن بابام ب شدت مذهبیهو اهل دین و ایناس ی رکعت نماز قضا نداره دست ب خیر داره و... ...

بابای شما یه مومن واقعیه ولی این موضوع به حرفای اسی ربط نداشت 😁ولی خدا پدرتو خیر بده 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

شما نمیدونی کجاها حساس باشی و کجا حساس نباشی...در مورد شوهرت کاملا حساس باش مثل همه خانمای نینی سایت🤣😂ولی در مورد برادرت حق نداری حساس باشی..چیز خاصی نفرستاده.شماهم بهش لایک ندادی...شما گروه با خواهرات بزن..من و خواهرام فقط گروه خودمون هست سه تایی با دوتا خواهرزاده هام

...

مثل ما یه گروه خانوادگی داشتیم بعدش یکی از شوهرخواهرام یه کلیپ طنز فرستاد که توش چند تا سوتین پرت شد منم خیلی بدم اومد به خواهرم گفتم بهش بگو حیا کنه این چیزا چیه توی گروه میفرسته اونم ناراحت شد گروه رو ترک کرد گفت شماها جنبه ندارید😐😐😐

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
من از همه کوچکترم ۳۱ سالمه بزرگترمونم ۴۷ سال

خوبه که سعی میکنی حریم ها حفظ بشه 

ولی زیادم سخت نگیر 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نه حساس نیستی منم خوشم نمیاد بابا و داداشم فیلم رقص زنای دیگه رو نگاه کننولی مامانم براش مهم نیست 😅 ...

منم حرفم همینه 

خب میدونم مردا میبینن اینچیزا رو 

ولی اینکه جلو خودم علنا ببینن خب بدم میاد 

مگه مثلا نمیدونم شوهرم یا برادرام میبینن .

میدونم خیلی بیشتر از من میبینن 

ایرادی هم نمیبینم ولی اینکه واضح جلو خودم 

حس بدی میگیرم

بابای شما یه مومن واقعیه ولی این موضوع به حرفای اسی ربط نداشت 😁ولی خدا پدرتو خیر بده

ممنونم عزیز

اتفاقا بنظرم ربط داشت چرا هرجا تا می بینن طرف مذهبیه

فکر میکنن طرف غول دوسره

اتفاقا داداش اسی هیچ عکس العملی نشون نداده ولی اسی میخاد کلیپ رو پاک کنه

خب این نشون از قضاوت نا ب جاس 

منم حرفم همینه خب میدونم مردا میبینن اینچیزا رو ولی اینکه جلو خودم علنا ببینن خب بدم میاد مگه مثلا ن ...

درکت میکنم انگار قبح گناه میریزه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مثل ما یه گروه خانوادگی داشتیم بعدش یکی از شوهرخواهرام یه کلیپ طنز فرستاد که توش چند تا سوتین پرت شد ...

خداییش 

اون دیگ مرزهارو  رد کرده

ن من فقط با برادر خواهرای خودم گروه دارم 

حتی شماره شوهر خواهرمو ک ۱۵ ساله دامادمون ه رو ندارم .

ن اینکه ندونم چیه .

میدونم اما خب اصن ارتباط نمیگیریم 

شاید برا همینه رو ارتباط شوهرم با جاریم ب شدت حساسم 

خوب احتمالا تو خانواده ای بزرگ شده که اهل خانه هیچوقت باهم راحت نبودن تا الان..و وقتی دیده برادرش این چیزا رو تو گروه گذاشته حس بدی گرفته دوست نداره برادرش جلوی خودش ببینن..اذیت میشه چون تاحالا جلوش ندیدن..خانواده منم همینجوری هستن باهم..

...
ممنونم عزیزاتفاقا بنظرم ربط داشت چرا هرجا تا می بینن طرف مذهبیهفکر میکنن طرف غول دوسرهاتفاقا داداش ا ...

من کلیپ پاک کردم چون گفتم بقیه ندیدن تو پیکی هم خواهر دیگم رفت توضیح داد ب برادرم .

ازین ناراحتم ک چ ا اسم منو برده گفته آیلار ناراحت بوده پاک کرده خو عیرمستقیم میشد بهتر جمعش کرد .

هرچند برادرم خیلی فهیم و عکس العملی نشون نداد 

ولی میگم پیش خودش شاید هزار جور فکر کنه بگه حتما ب شوهرمم آنقدر سخت میگیرم

آخه ما تو زندگیمون اختلاف زیاد داریم

خوب احتمالا تو خانواده ای بزرگ شده که اهل خانه هیچوقت باهم راحت نبودن تا الان..و وقتی دیده برادرش ای ...

بحدا راحتیم میگیم میخندیم 

ولی زنای برهنه رو علنا ندیدیم خب .جلو هم 

حتی ی شبکه ماهواره ای نشستین باهم ببینیم .یا حتی برقصیم تو خونه 

ممنونم عزیزاتفاقا بنظرم ربط داشت چرا هرجا تا می بینن طرف مذهبیهفکر میکنن طرف غول دوسرهاتفاقا داداش ا ...

اسی منظورش این بود که یه حرمتی بینمون بمونه 

هر کسی این حد رو بین خانواده خودش مشخص میکنه دیگه

مثلا یکی در حد موضوع پریود هم با خانوادش راحته

اما یکی در حد همین رقص یا چیزای ابتدایی تر هم راحت نیستن 

مثلا من خانومی رو دیدم که مهمون براشون اومد همشون هم محرمش بودن اما رفت تیشرتشو عوض کرد یه لباس آستین بلند و گشاد تر پوشید